StaraBaba pisze:Polaczek nie ma nic wspolnego z kolorem skory - "ciapek" jak najbardziej.
Moze troche sie NAUM zanim jape bez sensu otworzysz?
Moze wtedy i znajomi sie znajda?
usercostam pisze:Xen pisze:akurat na ciapatych nie mówi się tak z powodu koloru skóry a od pieczywa o podobnej nazwie ,
a polaczek to cyniczne określenie które również może świadczyć o rasistowskim zachowaniu .
Pieczywo "o podobnej nazwie" jest włoskie. Nie dość, że rasista to i nieuk do tego...
Xen pisze:Ja się przed nikim tępa pizdo nie tłumaczę tylko piszę fakty bo facet mi zarzuca rasizm i wypisuje bzdury że ciapate to pieczywo włoskie .itp pisząc , żę to ja mam brak wiedzy oszołom jakiś co na siłe całemu światu chce pokazać i się dowartościować ale nie wiem czym bo jest głupi jak but a Ty pewnie jesteś mamą która ma 100% wolnego czasu i żyjesz tym forum i też pie... farmazony trzy po trzy już widziałem twoje rady prawne na tym forum śmiechu warte bo jak na razie nic z twoich rad się nie sprawdziło a teggo co tak tępisz nie wiem czemu Gorlaluka rady się sprawdzają .
więc coś z Tobą stara babo nie tak jest !!!
przyznaj się ,żęś z prowincji do londynu przyjechała po podstawówce i teraz rżniesz alfe i omege heheheheh
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 19 gości