O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 24 kwie 2013 20:42

Xen pisze:napisałaś to tak numerowa jakby twój facet był nie zadowolony że się umawiasz z facetem z internetu a jak z ciapkiem z pracy to ok by powiedział ??? heheh co za logika

co za cham....nic dziwnego ze znajomych nie ma

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 24 kwie 2013 21:09

No fajnie , że wyzywacie kogoś od chamów kto tylko spytał o logikę tego zdania .bo jak byś potrafiła logicznie myśleć to byś załapała o co chodzi . No ale z tym 80 populacji podobno ma teraz problemy także nie przejmuj się jest w tej większości :) za to może jesteś dobrym człowiekiem nie każdy musi posiadać umiejętność logicznego myślenia :)

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 24 kwie 2013 21:10

no jak już taki skrupulatny jesteś to musisz wiedzieć że za określenie "murzyn: jak Ty to zrobiłeś czy zrobiłaś w USA jest brane jako akt rasistowski :)
na murzyna już nie wolno mówić murzyn tylko afro amerykanin więc czy Ty też jesteś rasistą skoro używasz określenia "murzyn ?"

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 24 kwie 2013 21:13

Jaka logika gdzie?

Sugerujesz sam chyba nie zdajesz sobie sprawy co - logicznie to ci NoToCo odpowiedziala a Ty ja praktycznie zmieszales z blotem tym tekstem.

Szkoda slow.

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 24 kwie 2013 21:16

StaraBaba pisze:Polaczek nie ma nic wspolnego z kolorem skory - "ciapek" jak najbardziej.

Moze troche sie NAUM zanim jape bez sensu otworzysz?

Moze wtedy i znajomi sie znajda?

Tak od kiedy jest kolor skóry ciapaty ?? bo nie słyszałem o takim odcieniu czy kolorku ?? sama się kompromitujesz , akurat na ciapatych nie mówi się tak z powodu koloru skóry a od pieczywa o podobnej nazwie ,
a polaczek to cyniczne określenie które również może świadczyć o rasistowskim zachowaniu .

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 24 kwie 2013 21:19

StaraBaba pisze:logicznie to ci NoToCo odpowiedziala a Ty ja praktycznie zmieszales z blotem tym tekstem.

Nic z tych śmiesznych rzeczy.

To nie o mnie chodzi tylko chyba o numerową.

Ale logicznie myślę, owszem, tylko z myśleniem abstrakcyjnym mam problemy.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 kwie 2013 21:20

Xen pisze:akurat na ciapatych nie mówi się tak z powodu koloru skóry a od pieczywa o podobnej nazwie ,
a polaczek to cyniczne określenie które również może świadczyć o rasistowskim zachowaniu .

Pieczywo "o podobnej nazwie" jest włoskie. Nie dość, że rasista to i nieuk do tego...

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 24 kwie 2013 21:22

NTC-sorki, pomylilo mi sie...

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 24 kwie 2013 21:33

Nic nie szkodzi :)

Zresztą xen zapraszał na kawę w trampkach, a ja już trampek nie mam.

Co za strata.

I trampki, i ta kawa oczywiście.

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 24 kwie 2013 22:50

usercostam pisze:
Xen pisze:akurat na ciapatych nie mówi się tak z powodu koloru skóry a od pieczywa o podobnej nazwie ,

Pieczywo "o podobnej nazwie" jest włoskie. Nie dość, że rasista to i nieuk do tego...

Po raz kolejny się ostro kompromitujesz i znowu mylisz pojęcia !! to twoja sprawa ale nie głupio Ci , że chcesz zabłysnąć a robisz siebie tym co piszesz kretyna ???
"Ciapata, Chappathi – podstawowy rodzaj pieczywa w Indiach, podpłomyk, cienki placek z ciemnej mąki"
poszukaj dokształć się a potem wytykaj błędy innym wystarczy się oczytać i wiedza ogólna sama przyjdzie to nie boli naprawdę :))

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 24 kwie 2013 22:56

Tutaj Ci podsyłam USERCOSTAM materiały edukacyjne :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C4%86apati

heheh co za ludziska są na tym świecie :)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 24 kwie 2013 23:01

Skoncz sie juz tlumaczyc bigosie/schaboszczaku

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 24 kwie 2013 23:09

Ja się przed nikim tępa pizdo nie tłumaczę tylko piszę fakty bo facet mi zarzuca rasizm i wypisuje bzdury że ciapate to pieczywo włoskie .itp pisząc , żę to ja mam brak wiedzy oszołom jakiś co na siłe całemu światu chce pokazać i się dowartościować ale nie wiem czym bo jest głupi jak but a Ty pewnie jesteś mamą która ma 100% wolnego czasu i żyjesz tym forum i też pie... farmazony trzy po trzy już widziałem twoje rady prawne na tym forum śmiechu warte bo jak na razie nic z twoich rad się nie sprawdziło a teggo co tak tępisz nie wiem czemu Gorlaluka rady się sprawdzają .
więc coś z Tobą stara babo nie tak jest !!!
przyznaj się ,żęś z prowincji do londynu przyjechała po podstawówce i teraz rżniesz alfe i omege heheheheh

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 kwie 2013 23:19

Xen pisze:Ja się przed nikim tępa pizdo nie tłumaczę tylko piszę fakty bo facet mi zarzuca rasizm i wypisuje bzdury że ciapate to pieczywo włoskie .itp pisząc , żę to ja mam brak wiedzy oszołom jakiś co na siłe całemu światu chce pokazać i się dowartościować ale nie wiem czym bo jest głupi jak but a Ty pewnie jesteś mamą która ma 100% wolnego czasu i żyjesz tym forum i też pie... farmazony trzy po trzy już widziałem twoje rady prawne na tym forum śmiechu warte bo jak na razie nic z twoich rad się nie sprawdziło a teggo co tak tępisz nie wiem czemu Gorlaluka rady się sprawdzają .
więc coś z Tobą stara babo nie tak jest !!!
przyznaj się ,żęś z prowincji do londynu przyjechała po podstawówce i teraz rżniesz alfe i omege heheheheh

http://en.wikipedia.org/wiki/Ciabatta

Co do reszty, pozostawie bez komentarza.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 24 kwie 2013 23:23

I dziwic sie ze znajomych nie ma - taki przyjemniaczek :lol:

Wróć do „Hyde Park”