odinn pisze:
Polski swiatopoglad tutaj chyba nie ma nic do gadania, chodzi tutaj raczej o to żeby nie traktowano nowych emigrantow niczym murzynow w czasie niewolnictwa - "zadnych praw"Wypracowana "kasa" tylko dla pana, a dla murzyna szalas i resztki ze stolu
Troche to dla mnie dziwne momentami, emigrusy ozywiaja ta gospodarke w stagnacji, i dodatkowo obcina im się dostep do pewnych podstawowych rzeczy...
eh.
Biorący udział w sondażu podkreślali, że z zasiłków nie powinny korzystać osoby, które nie zdążyły jeszcze odprowadzić żadnych składek ubezpieczeniowych lub podatków - dlatego powinno się wziąć pod uwagę chociażby roczny okres ograniczenia dostępu do świadczeń socjalnych.
Podobnie badani wypowiadali się na temat możliwości z korzystania z publicznej służby zdrowia: 75 procent opowiedziało się za tym, aby nowo przybyłym imigrantom ograniczyć to prawo.
~Marcin London :
Jestem w UK szesc lat i znam 5 slów: yes,no,benefit,overtime i bargain.Nie obchodza mnie innej masci obcokrajowcy.Realizuje swój wlasny plan pomnazania pieniedzy.
Rolmopsik pisze:to da, że będziemy szybsi, lepsi i wydajniejsi, niz przecietny Anglik??? Medal z kartofla i szkalujący artykuł w THE SUN, to wszystko na co możemy liczyć. Nie mamy szacunku do samych :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 17 gości