odinn pisze:
Czemu mówisz o matematyce kiedy my tu o lingwistyce?
MarcFloyd pisze:odinn pisze:
Czemu mówisz o matematyce kiedy my tu o lingwistyce?
Och, ja nie kwestionuje ze nauczyciel uczacy jezyka powinien sie nim doskonale poslugiwac. Kwestionuje natomiast koniecznosc poslugiwania sie "high English" czy tez "high Polish" przez nauczycieli przedmiotow nie bedacych przedmiotami humanistycznymi. Jak na razie w tej dyskusji nie zobaczylem ani jednego twojego argumentu ktory by ta koniecznosc uzasadnial.
A moze po prostu jestes milosnikiem typowo polskich ogloszen o prace?
Piec jezykow i wyzsze studia zeby zostac biurwa?
W liceum rowniez matematyk - memlal jakby mial caly czas pelne usta - do tego stopnia ze czasami trudno bylo zrozumiec. Rowniez swietny nauczyciel.
MarcFloyd pisze:...? A moglbys to rozwinac? Bo za cholere nie widze nie tylko ani jednego argumentu ale rowniez nie widze jak moje przytoczone slowa uzasadniaja twoja teze. Ja pisalem ze byl to swietny nauczyciel, pomimo tego ze memlal. Wiec mozna memlac i byc dobrym nauczycielem, nieprawdaz?
odinn pisze:Ja wiem MF, ze ty wielu argumentow nie widzisz. Będziesz miał dziecko, wy
MarcFloyd pisze:odinn pisze:Ja wiem MF, ze ty wielu argumentow nie widzisz. Będziesz miał dziecko, wy
Drugie?
Moze po prostu nie widze argumentow ktorych nie przedstawiles? Zaczynasz mi przypominac ....DariuszkaZLondynu....ktory....tez....uwazal...ze...ma.,..swietne...argumenty...tylko...nigdy...ich...nie....wspomnial...
Dobry angielski z dobrym akcentem oznacza LEPSZA KOMUNIKATYWNOSC.
Co pośrednio również potem przekłada się na dobra prace, poziom zycia itd. itp.
Wprowadzenie wymogu high English oznacza DBALOSC o poziom nauki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości