I am sure that every pet owner should have the professional photoshoot with his own cat or dog at least once in its live.
Why ?
Let me show you one of mine previous clients:
gamedev pisze:@blacklabpictures
Chyba @emigrantka ma jednak rację. Zamiast się burzyć, po prostu przetestuj ten swój formularz kontaktowy. Właśnie wysłałem ci message o temacie test z emaila w domenie mailexpire.com ( przed wysłaniem sprawdziłem, czy ten alias działa - działa ). Nie dostałem kopii tego co wysłałem. Sprawdź czy ty dostałeś wiadomość. Tu nie ma się co unosić. Zanim kogoś dwa razy osakrżysz o kłamstwo sprawdź przede wszystkim czy aby problem rzeczywiście jakiś nie zaistniał
phacsarteep@XXXXXX.mailexpire.com via home.pl
11:31 (7 hours ago)
to me
to tylko test
gamedev pisze:Zapytam jeszcze inaczej. Czy ty rodakom jakimś kiedykolwiek pomogłeś od tak bezinteresownie. Przenocowałeś kogoś nieznajomego kilka dni? Zanim odbijesz piłeczkę do mnie, to tak - mi się zdarzyło kilka lat temu paru osobom tak pomóc i już wcześniej na forum pisałem, że na tych osobach nigdy się ani nie zawiodłem, ani nie miałem z nimi problemu i czas ten wspominam miło. Ale było - minęło. Czasy się zmieniły, ja sam już też chyba tak nie ufam ludziom, może to z wiekiem przyszło. Wiec odpowiedz na pytanie, jak bardzo ty pomocny na Wyspach się okazałeś?
gamedev pisze:Jeszcze jedno, już w kwestii twojej strony. Myślę, że masz cholernie złą domenę. Zanim cię znalazłem w google to chwilę potrwało. Popracuj nad wypozycjonowaniem strony, bo zdjęcia ( to moja, laika i nie-psiarza opinia ) moim zdaniem strzelasz naprawdę fajne, ale znalezienie cię w sieci graniczy z cudem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 21 gości