Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
gosiaa84
Gastarbeiter

Praca poszukiwana

Postautor: gosiaa84 » 20 lut 2012 23:21

Hej! Od polowy marca bede w Londynie, mam pytanie dotyczace gdzie i jak szukac pracy w tak wielkim miscie. Wczesniej mieszkalam w miejszych miasteczkach i bylo łatwiej.Moze ktos mi poleci jakies agencje pracy, miejsca w ktorych warto byc, moze jakies propozycje?? (Oby nie w agencjach towarzt=yskich bo co drugie ogloszenie dam prace na londynku z tym sie wiaze, a taka praca mnie nie interesuje) Pracowałam w Anglii w fabrykach, magazynach, mam doswiadczenie jako kelnerka, gdzie szukac pracy?? Prosze o pomoc xxx

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 21 lut 2012 00:20

Spis agencji - wg miast/specjalizacji itd:

http://www.agencycentral.co.uk/

A o pokoju bez depozytu to raczej zapomnij - (inne posty bo spamujesz na kilu watkach tym samym bez sensu).

NO chyba ze jakas zapluskwiona dziure z karaluchami i lazienka dzielona z 10 osobami - nie wiem kto normalny wynajalby pokoj bez depozytu parze bez pracy...

gosiaa84
Gastarbeiter

Postautor: gosiaa84 » 21 lut 2012 13:27

Dzieki za link, ale to moglam znalesc sama. Bardziej mi chodzilo o pracodwcow i agencje, polecane i nie polecane przez ludzi. Gdzie sa w miare uczciwi, a gdzie nie warto nawet wchodzic (bo tez napewno takie sie zdazaja).

gosiaa84
Gastarbeiter

Postautor: gosiaa84 » 21 lut 2012 13:30

A o pokoju bez depozytu to raczej zapomnij - (inne posty bo spamujesz na kilu watkach tym samym bez sensu).

NO chyba ze jakas zapluskwiona dziure z karaluchami i lazienka dzielona z 10 osobami - nie wiem kto normalny wynajalby pokoj bez depozytu parze bez pracy..

Moze byc z depozytem, ale tygodniowym, tak na poczatek :) Mysle, ze nawet w Londynie znajda sie zyczliwi ludzie, ktorzy rozumieja, ze poczatki nie sa łatwe.

Wróć do „Praca”