blondynek pisze:deniro pisze:typowe przejezyczenie blondynek a w londynie jestem dluzej niz ty pajacu zadzwon do mnie to porozmawiamy po angielsku idioto albo wpadnij do biura hahaha co za idiotyczny zazdrosny blondynekdeniro pisze:and who the fcuk are you?
pobyles w UK pare miesiecy czy latek
panie blondynek zapraszam do biura to sie okaze kto i co pozdrawiam hahahadeniro pisze:and who the fcuk are you?
jak sie wyslilasz pisac po angielsku, panie deniro vel pacino - przynajmniej rob to poprawnie (to tak a propos twojego posta przy okazji wymiana prawa jazdy)
BLONDYNEK NIE ROZSMIESZAJ - poczytaj siebie ale to juz tak bywa typowa zazdrosnica polska blondynek szkoda mi slow na takiego leszcza jak ty podaje email jezeli chcesz sie skontaktowac w celu podszkolenia swojego angielskiego pacino666@live.comdeniro pisze:too busy mr. blondynek male sprostowanko podaje email jezeli chcesz sie skontaktowac w celu podszkolenia swojego angielskiego pacino666@live.com
az zacytuje cala kolekcje![]()
w jakim biurze siedzisz? jako ochroniarz na recepcji? czy raczej na budowie?
bo jak zwyklego 'cytuj' nie umiesz zastosowac to watpie zebyc mial wiecej z komputerami na codzien do robienia
teraz posluchaj chlopcze,
jesli twoj angielski jest na takim samym poziomie jak twoja znajomosc w jaki sposob ktos moze dostac council flat w Anglii to ja naprawde nie mam o czym z toba rozmawiac ----> odnosze sie do postu w ktorym kobiecinie wciskasz ze jej 'sie nalezy'![]()
nalezy to sie po palcach tobie dac i od komputera odstawic;
poa moze ty jeden z tych dzieci co to juz tu dorosly i GSCE skonczyly i wszystkie rozumyzjadaly?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 19 gości