O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 17 paź 2010 18:54

blondynek pisze:
deniro pisze:typowe przejezyczenie blondynek a w londynie jestem dluzej niz ty pajacu zadzwon do mnie to porozmawiamy po angielsku idioto albo wpadnij do biura hahaha co za idiotyczny zazdrosny blondynek

deniro pisze:and who the fcuk are you?

pobyles w UK pare miesiecy czy latek

panie blondynek zapraszam do biura to sie okaze kto i co pozdrawiam hahaha

deniro pisze:and who the fcuk are you?

jak sie wyslilasz pisac po angielsku, panie deniro vel pacino - przynajmniej rob to poprawnie (to tak a propos twojego posta przy okazji wymiana prawa jazdy)
BLONDYNEK NIE ROZSMIESZAJ - poczytaj siebie ale to juz tak bywa typowa zazdrosnica polska blondynek szkoda mi slow na takiego leszcza jak ty podaje email jezeli chcesz sie skontaktowac w celu podszkolenia swojego angielskiego pacino666@live.com

deniro pisze:too busy mr. blondynek male sprostowanko podaje email jezeli chcesz sie skontaktowac w celu podszkolenia swojego angielskiego pacino666@live.com

az zacytuje cala kolekcje :lol:

w jakim biurze siedzisz? jako ochroniarz na recepcji? czy raczej na budowie?

bo jak zwyklego 'cytuj' nie umiesz zastosowac to watpie zebyc mial wiecej z komputerami na codzien do robienia

teraz posluchaj chlopcze,

jesli twoj angielski jest na takim samym poziomie jak twoja znajomosc w jaki sposob ktos moze dostac council flat w Anglii to ja naprawde nie mam o czym z toba rozmawiac ----> odnosze sie do postu w ktorym kobiecinie wciskasz ze jej 'sie nalezy' :roll:

nalezy to sie po palcach tobie dac i od komputera odstawic;

poa moze ty jeden z tych dzieci co to juz tu dorosly i GSCE skonczyly i wszystkie rozumyzjadaly?

hahaha dzieciaku smieszysz mnie jestes takim malym pikusiem szkoda mi paliwa na takich cieniasow jak ty sorry ale naprawde chyba sie ugotowales

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 17 paź 2010 18:58

jeszcze jedno widze ze naprawde zaliczasz sie do 95 procentowej spolecznosci ktorzy stoja z kielniami na budowie dlaczego nie skontaktowales sie na maila lub podaj namiary to udziele ci kilka lekcji hahahah

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 17 paź 2010 19:17

co do sprawy tej kobieciny i counsil flatu uwierzx mi nie takim juz zalatwialem rozne sprawy wystarczy tylko poznac sprawe od podszewki dziecko uposledzone bez srodkow do zycia maz stracil prace dzieciaku 100 procent kwalifikuje sie na counsil co wiecej moglbym wyciagnac jeszcze wiecej VERY EASY!!!!!!!!!! nie mam ochoty prowadzic idiotycznej konwersacji z gburowatym idiota jakim jestes bo to nie o to tutaj chodzi never mind jezeli ciebie to bawi utwierdza mnie to tylko w przekonaniu ze jestes zawistnym zazdrosnikiem do tego bez umiejetnosci i wiedzy nie jestem tu po to zeby cokolwiek udowadniac czy uzerac sie zblondynkiem idiota po raz kolejny proponuje ci kilka lekcji WHEN YOU READY I KNOW IT'S GONNA HURT BUT IM LEAVING TO YOU pacino666@live.com

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 17 paź 2010 19:30

:D :D :D well i haven't talk to anybody for a while im just quiet enjoing to speak english?

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 17 paź 2010 19:34

plus........ everybody has a choice thats why im on my own and continue to be so until if you know what i mean................ be more flexible blondynek

deniro
Gastarbeiter

Re: Technik dentystyczny / protetyk

Postautor: deniro » 17 paź 2010 19:39

mala co do kliniki dentystycznej to moge cie skontaktowac z monika goroszewska na greenford prowadzi profesjonalna klinike dentystyczna najlepsza polska jaka znam po wiecej info pacino666@live.com Pozdrawiam

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 17 paź 2010 22:32

Po co ty deniro co chwilę tego swego maila podajesz? Na prywatkę chcesz kogoś wyciągnąć czy jak?

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 17 paź 2010 23:08

maya pisze:Po co ty deniro co chwilę tego swego maila podajesz? Na prywatkę chcesz kogoś wyciągnąć czy jak?
wole prywatnie popisac masz sprawe napisz pomoge i pensa nie biore pozdr

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 17 paź 2010 23:35

w koncu jakis konkretny idiota nam sie na forum trafil :D

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 18 paź 2010 00:46

usercostam po prostu zarobiony jestem i mam taka dobra wole nie to co ty nie dosc ze bez wiedzy i umiejetnosci to jeszcze debil jestes

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 18 paź 2010 12:10

blondynka jestes i koniec tematu szkoda mi slow na ciebie

Wróć do „Hyde Park”