Zapewne ktoś robi na tym dobry interes.surikjunior pisze:user753132 pisze:surikjunior pisze:Tam jecie siano, w porównaniu z jedzeniem w Polsce.
Wchodzisz na forum zeby sie dowartosciowac? jakies kompleksiki?:evil:
Tutaj mozna kupic wszystkie Polskie produkty.
Tam jecie siano, w porównaniu z jedzeniem w Polsce.
Zgadza się.matej pisze:To o co Ci kolego właściwie chodzi? Każdy sobie żyje jak chce, wolny wybór.
Ma do tego prawo i tyle.
Zauważyłem Twój wpis.Emigrantka pisze:Tam jecie siano, w porównaniu z jedzeniem w Polsce.
No palnales jak lysy grzywka o parapet - moze wiesz co szwagier ja ale nie wiesz co ja/my/inni jedza.
Nie kazdy przepada za/chwali polska kuchnie - osobiscie nie lubie polskiej kuchni (z bardzo nielicznymi wyjatkami).
UK to nie pierwszy kraj w ktorym mieszkam - ale ten gdzie sie osiedlilam na stale.
Chwalisz co polskie bo.. nie znasz nic innego ani wyboru nie masz....
Szwagrowi ktory robi kariere w banku i wpierdziela tesco value powiedz niech sie przejdzie do prawdziwej francuskie, wloskie, zydowskiej czy nawet tureckiej piekarni ......
naprawdę sądzisz, iż w Polsce jemy tylko bigos i mielone ?
Bez względu na koszty jedzą tylko Ci, których na to stać. Skoro do nich należysz, tylko Ci pogratulować.Emigrantka pisze:naprawdę sądzisz, iż w Polsce jemy tylko bigos i mielone ?[/quote
Nie, nie sadze, pol zycia mieszkalam w Polsce wiec wiem co jecie. Ty nie wiesz co my jemy. I tu jest roznica.
To sobie mnoz te swoje "przyklady" bo ja osobiscie pier...le swinki tuczone przez babcia Stasie itd....
Ty naprawde taki glupi jestes czy tylko udajesz?
Dlaczego zakladasz ze ludzi tutaj jedza jakies badziewie?
Czy ty masz jakiekolwiek pojecie jaki tu jest wybor zakupow? Tak, wlacznie z organicznym miesem na zamowienie do domu prosto z farmy jezeli ktos ma na to ochote.
Kto je badziewie - bedzie je jadl bez wzgledu na miejsce zamieszkania.
Kto je dobrze - tez bedzie to robil bez wzgledu na miejsce zamieszkania i bez wzgledu na koszty.
Jajka z pieknymi ciemno zoltymi srodkami TEZ tu sa wiesz? Tylko trzeba wiedziec gdzie kupic (zeby nie bylo ze tylko metka jest "free range/organic) i za to zaplacic.
No, teraz idz sie zakop wlasna lopata bo bredzisz jak potluczony
wypromować na rynku Europejskim jakość naszej żywności i robić na tym biznes.
Skoro przeciętnego mieszkańca UK stać na żywność z najwyższej półki, to mnie autentycznie zaskoczyłaś.
Szanuję Twoją postawę. Ty zrozum moją.Emigrantka pisze:wypromować na rynku Europejskim jakość naszej żywności i robić na tym biznes.
Jakosc? Jakosc czego niby?
Corka przywiozla z Pololandu poledwice. Nawet moj pies tego jesc nie chcial bo na swiezo wygladala ok ale... zamroz to a poznije rozmroz - jak p... gabka nasaczona woda i ch...j wie czym jeszcze, mozna bylo wuciskac.
To gowno tu chcesz promowac?
Ja wole kupic tu swierze i sobie samej upiec a nie wlec jakies zwloki zwierze z Polski, nasaczone ch...j wie czym zeby WYGLADALo dobrze.
Wez sobie ta solidarnosc narodowa wsadz gleboko w duuuuuupe bo naprawde darwina zaraz dostaniesz.
Jak pisalam wczesniej - trzymam z ludzmi z ktorymi mam cos wsplnego, cos konkretnego a nie tylko miejsce urodzenia.
To moga byc Polacy, to moga byc Iranczycy to moga byc Rosjanie - jezeli mamy cos wspolnego to bede z nimi trzymac.
Fakt ze ktos jest Polakiem mnie to tej osoby automatycznie nie ciagnie - cudow wymagasz o bredzisz....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 30 gości