Otóż to. Za cholerę nie można tu odłożyć.matej pisze:widzisz... @Emigrantka to też jednak człowiek![]()
Cięte ma riposty ale można i pogadać![]()
A co do tego że pisała że dobre związki sie rozpadają, fakt.
Rodzice mojego kumpla tutaj przyjechali i po pół roku sie rozeszli a mają dzieci w wieku 20lat... ale to inna historia
@surikjunior
Co byś nie zrobił to powodzenia![]()
Ja tu ogólnie jestem od 5lat, rok temu wyjechałem do PL... pracowałem ale i tak znowu tu wróciłem bo tam ch...j nie pieniądze.... tzn na rachunki było ale co z tego jak nic nie mogłem odłozyc.
Niedługo planuje znowu powrót do PL bo mnie tam ciągnie ale zobaczymy na jak długo tym razem ehh.
surikjunior pisze:Otóż to. Za cholerę nie można tu odłożyć.
Niby racja.banita pisze:surikjunior pisze:Otóż to. Za cholerę nie można tu odłożyć.
ludzie a na co wy chceta te kase odkladac?
na dom? kupta se na kredyt i splacajta bedzieta na swoim 15 lat wczesniej
na auto? kupta se na kredyt albo gorsze zamiast ciulac co miesiac do skarbonki toz to tylko 4 kola i kupa zlomu
na emeryture? zaluzcie sobie fundusz, samo sie odlozy, pozatym przeciez mozecie nie dozyc wiec po co sie o nia teraz zamartwiac?
na wakacje? zaplaccie karta i bawcie sie bez stresu
caly swiat juz dawno odkryl ze mozna miec cos od razu i zaplacic za to w ratach zamiast zbierac na kupke, do polakow to jeszcze nie dotarlo ale moze za 20 lat ...
surikjunior pisze:Jednak później, gdy zaczną się zwalać na łeb rachunki, to człowiek nie wie w który kąt się schować![]()
surikjunior pisze:Chyba nie znasz realiów życia jako jedynego żywiciela rodziny, w dodatku prowadzącego jednoosobową działalność usługową w Polsce.
matej pisze:banita pisze:surikjunior pisze:Otóż to. Za cholerę nie można tu odłożyć.
ludzie a na co wy chceta te kase odkladac?
@banita, mi chodzi o to ze chcialbym zeby mi cos kasy zostawalo po zaplaceniu rachunkow i po zakupach. glownie o to mi chodzi... bo co to za robota tylko na rachunki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 30 gości