buchow11 pisze:Jestem dziennikarzem. Piszę reportaż o problematyce turystyki aborcyjnej.
Poszukuję kobiet, dziewczyn, które mają osobiste doświadczenia z wyjazdu do Wielkiej Brytanii lub innych krajów. Proszę też o kontakt przyjaciół, mężów, rodziców, rodzeństwo, znajomych, bliskich i lekarzy takich kobiet.
Gwarantuję całkowitą anonimowość i dyskrecję. Zdaję sobie sprawę z delikatności i wrażliwości tematu.
Proszę o kontakt.
buchow11@gmail.com
sawana pisze:co mam zrobić? przedwczoraj sie okazało, że jestem w 6 tygodniu ciązy! nie moge teraz miec dziecka, niedawno zaczelam prace, mieszkam z rodzicami, jestem za mloda-mam 24 lata, pomozcie, jak umowic sie na zabieg w wielkiej brytani? mam tam znajomych, ale oni nie wiedza za bardzo jak to sie tam robi, a moze nie chca mi pomoc, pieniadze nie graja roli, moge poleciec w kazdej chwili, moze ktos juz korzystal z zabiegu tam, jak to tam wyglada? ile kosztuje? ja i moj facet jestesmy w szoku, ale decyzje przeanalizowalismy dokladnie,
moze ktos z forum bedzie mogl mi pomoc?
1sawana@wp.pl
banita pisze:tak ci tylko mowie zeby jutro w gazetach nie bylo:
Ujeto szefa mafii aborcyjnej. Okazalo sie ze jest nim kobieta ktora znajdywala swoje ofiary na jednym z portalii polonijnych.
albo jaki inny debil zacznie ci w kolo pior robic ...
Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 133 gości