user593152 pisze:Jestem codziennie torturowana, poniżana i szantażowana przez Polaków za to, że nie wysyłam pieniędzy dla mamy oraz że nie chciałam, by mój ojciec poszedł do więzienia.
user593152 pisze:Jestem codziennie torturowana, poniżana i szantażowana przez Polaków za to, że nie wysyłam pieniędzy dla mamy oraz że nie chciałam, by mój ojciec poszedł do więzienia.
Chcąc bliżej poznać Jej życie i zweryfikować ewentualne opowieści pewnym sposobem uzyskałem dostęp do Jej konta mail(hasło zwróciłem) a treści jakie tam ujrzałem wskazywały na zwykłą korespondencję w j.ang.dot.pracy(wiadomości od pracodawcy)i z rodziną w PL.Zwróciłem się nawet z zapytaniem do jakiegoś kuzyna czy może brata,że wypisuje na forum dość dziwne historie i czy wszystko z Nią ok,bo przecież kobieta mogła zachorować na jakiś rodzaj schizofrenii itp.Dostałem odpowiedz,że istotnie zauważono u Niej dziwne zachowania.Tak więc przykro mi bardzo ale Monika jak sama zresztą zaznacza,że jest chora cierpi na jakiś rodzaj schizofrenii.
Gonzo pisze:Oczywiście znalazł się naiwniak,który łyknął dziwną opowieść.
Gonzo pisze:Akurat dobrze pamiętam Monikę Sokal na tym forum.
Gonzo pisze:pewnym sposobem uzyskałem dostęp do Jej konta mail(hasło zwróciłem) a treści jakie tam ujrzałem wskazywały na zwykłą korespondencję w j.ang.dot.pracy(wiadomości od pracodawcy)i z rodziną w PL.
Art. 267 par. 1 KK. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 19 gości