albo mial kase (kurde nigdy nie spotkalem sie z taka co podziwiala za glebie intelektu ale moze bariera jezykowa/kulturowa).
 albo mial kase (kurde nigdy nie spotkalem sie z taka co podziwiala za glebie intelektu ale moze bariera jezykowa/kulturowa). 
 wiec jak sie spodobasz jakiejs lasce poprostu zapraszaj ja do domu/hotelu bez zbednych ceregieli, zawsze mozna sie wymienic uprzejmosciami i przedstawic po
 wiec jak sie spodobasz jakiejs lasce poprostu zapraszaj ja do domu/hotelu bez zbednych ceregieli, zawsze mozna sie wymienic uprzejmosciami i przedstawic po  (za rozwiazanie problemu policze Cie pozniej). Poza tym moze nie chodzi o ciuchy bo na ciuchy i perfumy stac kazdego, ale moze jakis maly zameczek na ibizie lub cos niepozornego, nie rzucajacego sie w oczy na urodzinowy prezent... moze Lamborgini...
 (za rozwiazanie problemu policze Cie pozniej). Poza tym moze nie chodzi o ciuchy bo na ciuchy i perfumy stac kazdego, ale moze jakis maly zameczek na ibizie lub cos niepozornego, nie rzucajacego sie w oczy na urodzinowy prezent... moze Lamborgini...  

wiem nigdy nie mów nigdy,jednak nie w moim to jest stylu,zresztą zadko nawet mi sie ktos spodoba tak wizualnie zeby zwrócić na niego uwage.raczej dziekuje za takie zwiazki,chocby przez bariere jezykowa.
  wiem nigdy nie mów nigdy,jednak nie w moim to jest stylu,zresztą zadko nawet mi sie ktos spodoba tak wizualnie zeby zwrócić na niego uwage.raczej dziekuje za takie zwiazki,chocby przez bariere jezykowa.  .Co do zmiany w nas - to w Polsce jest opinia  że uderzja "nam " pieniadze do głowy.Choć wiele osób nie zdaje sobie sprawy jak tu jest,przeciez pieniadze nie leza nam na ulicy! a ludzie chyba w ten sposób to odbieraja.                                                  Ankamak - czy ty masz jakieś doswiadczenie w zwiazku z obcokrajowcem? tak pytam bo jakos tak wywnioskowałam.
  .Co do zmiany w nas - to w Polsce jest opinia  że uderzja "nam " pieniadze do głowy.Choć wiele osób nie zdaje sobie sprawy jak tu jest,przeciez pieniadze nie leza nam na ulicy! a ludzie chyba w ten sposób to odbieraja.                                                  Ankamak - czy ty masz jakieś doswiadczenie w zwiazku z obcokrajowcem? tak pytam bo jakos tak wywnioskowałam. Doswiadczenie raczej mam, bo bylam w podobnej sytuacji co user1814656 'w druga strone' - zadnych fajnych Polakow dookola - sami alkoholicy, dresy i inne takie. No to sie rozejrzalam lepiej i sie okazalo, ze fajni faceci sa, i tak sie akurat zlozylo, ze z Polski nie byli.
 Doswiadczenie raczej mam, bo bylam w podobnej sytuacji co user1814656 'w druga strone' - zadnych fajnych Polakow dookola - sami alkoholicy, dresy i inne takie. No to sie rozejrzalam lepiej i sie okazalo, ze fajni faceci sa, i tak sie akurat zlozylo, ze z Polski nie byli.

TYlko trzeba miec oczy otwarte i wrzucic na luz, nie szukac ksiecia/ksiezniczki z bajki, bo oni sa wlasnie w bajkach. Mnie zawsze podobali sie wysocy, zielonoocy, szczupli bruneci, a za kogo sie wydalam? za rudego piegusa o brazowych oczach, z pokaznym piwnym bebzunem.
 TYlko trzeba miec oczy otwarte i wrzucic na luz, nie szukac ksiecia/ksiezniczki z bajki, bo oni sa wlasnie w bajkach. Mnie zawsze podobali sie wysocy, zielonoocy, szczupli bruneci, a za kogo sie wydalam? za rudego piegusa o brazowych oczach, z pokaznym piwnym bebzunem. 

brain, szczegoly byly a konto tego, co niektorzy mysla, ze da im szczescie - taka wymarzona niby-osoba, ktora nie istnieje. Dlatego zawsze mowie do znajomych singli: otworz oczy, rozejrzyj sie, to sie zdziwisz, ile fajnych ludzi jest dookola. I nie tylko chodzi o partnerow, ale rowniez przyjaciol, nie musza byc przeciez wszyscy tacy sami, im rozniejsi, tym weselej. No nie?
 brain, szczegoly byly a konto tego, co niektorzy mysla, ze da im szczescie - taka wymarzona niby-osoba, ktora nie istnieje. Dlatego zawsze mowie do znajomych singli: otworz oczy, rozejrzyj sie, to sie zdziwisz, ile fajnych ludzi jest dookola. I nie tylko chodzi o partnerow, ale rowniez przyjaciol, nie musza byc przeciez wszyscy tacy sami, im rozniejsi, tym weselej. No nie? tak jak u mnie w rodzinie, piekna i bestia
 tak jak u mnie w rodzinie, piekna i bestia  
 sie mi drink skonczyl... redbull tez, so czas na ciderka
 sie mi drink skonczyl... redbull tez, so czas na ciderka  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 22 gości