O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
asqaa
Gastarbeiter

Postautor: asqaa » 02 cze 2008 17:31

w dzisiejszych czasach problem dosc zlozony. zawsze ktos sie tam wiekiem wymiga. przyklad z Polski.. ona I on z tego samego rocznika.. tyle ze ona ze stycznia o on z pazdiernika.. byli razem 3lata. zdarzylo sie ze ona zaszla w ciaze tuz po swoich 18 urodzinach. rodzice chlopaka podali ja do sadu o molestowanie I wygrali :/
przyklad z uk.. corka moich szefow.. 13 lat, dosc pelnych ksztaltow, duze piersi bardzo czesto gleboki dekold, pelny makijaz zbyt ostry jak na dzien.. rodzice nie widza w tym nic zlego. raz jakis koles powiedzial do niej ''chetnie bym Cie przelecial'' ona przybiegla do rodzicow a o. sie tlumaczyl ze ona wyglada w tym makijazu I ciuchach na przeszlo 20. I ja mu sie nie dziwie. tez na poczatku dawalam jej z 19.. zreszta wyglada na starsza od swojej starszej siostry. lub inna dziewczynka z 10 lat idzie za reke z mama w bluzce z prowokacyjnym napisem ''wiem ze na mnie sie gapisz'' .. jak dla mnie to brzmi jak zaproszenie dla pedofila. I popatrzcie na dziewczynki na miescie czy w centrach handlowych. cala masa lolitek. wszystkie bezgustnie jednakowe, takie ksero ale wszystkie prowokuja.. strojem I zachowaniem.
jak dla mnie w sytuacji oskarzenia nie powinien znalezc sie tylko mezczyzna, ale rowniez lolitka I jej rodzice. zaraz pewnie posypia sie na mnie gromy.. coz jestem kobieta ale mysle realnie. w tym kraju panuje kompletne zdziczenie obyczajow. I nie mowcie ze to wolnosc I dekmokracja. to zwykla ludzka glupota

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 02 cze 2008 17:49

Wlasnie na taka odpowiedz czekalem.. czyli jednak nie zwariowalem i to ja normalnie mysle a nie Ci ktorzy maja takie corki... Ja rozumiem wolnosc ja rozumiem wszystko ale tak jak przedstawione przyklady... mowiac oglednie, 13-15 latki wymalowane jak k... na odpuscie moga sie spodziewac, ze ktos je odbierze jako dorosla/pelnoletnia kobiete. A rodzice jezeli tego nie rozumieja powinni najzwyczajniej isc siedziec a nie strzelac fochy.

Dlaczego sa takie klopoty z mlodzierza? Bo syneczkowie/coreczki tatusiow sa nietykalni/ne. Dzieci wymalowane jak dorosle panny zachodzace w ciaze w wieku lat 14-15, mlodzi gniewni majacy w d... nakazy prawa i strozow porzadku, na przyklad noszacy noz bo tak jest fajnie. A rodzice nie robia nic w tym celu bo przeciez to dzieci... jak dzieci i jak moga drzec sie w autobusie bo przeciez 11 letnie szczeniaki nie rozumieja ze nie wszyscy chca sluchac ich super przeboju z telefonu komorkowego z watpliwej jakosci akompaniamentem spiewu gromadki zebranych, to znaczy, ze nie powinni sie malowac, wychodzic po zmroku itp... Albo wsyzstko albo nic, ja rozumie jak 2-4 letnie dziecko krzyknie, albo sie rozplacze albo strzeli focha... ale juz 8 latki cos rozumieja... dzisiaj rano jechalem doslownie schoolbus`em do pracy, pelno siedzacych dzieci wiek 8-11 maks i wszsycy dorosli lub starsi stojacy... eee czegos nie rozumiem ale ok (powiedzialbym cos jeszcze ale Mark by sie obruszyl). Nie wspominajac o manii jedzenia w autobuscie bo przeciez to takie fajne jak sie upier... caly w trzesacym sie autobusie i kazdy czuje smrod/won twojej paszy... A na samym koncu jest wlasnie to od czego zaczalem...
Czy tez jestem dziwny? A moze poprostu sa pewne granice, mozna to nazwac, rozsadku postepowania.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 cze 2008 18:55

Niedlugo w Polsce bedzie tak samo, bo chca wprowadzic zakaz bicia dzieci.

Ogolnie jestem przeciwny przemocy, ale na takie bydlo to nie ma chyba innej rady.

Kiedys mnie wkurzal taki jeden taksowkarz, nie pamietam juz czym nie wazne... mialem moze 10-12 lat. Zaczalem go wyzywac i rzucac jablkami w samochod... potem gonil mnie przez pol parku - tak mnie skopal, ze odechcialo mi sie wiecej zaczepiac... nie powiedzialem rodzicom, bo wiedzialem ze bedzie jeszcze gorzej.
A tutaj - pewnie ziomek by jeszcze poszedl siedziec - nie chce sobie nawet wyobrazac jak to by mnie moglo zdemoralizowac jeszcze bardziej...

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 02 cze 2008 19:20

A jak dla mnie ZADNE nie powinno odpowiadac.

Powiedzcie, za co chcecie sadzic 13 letnia dziewczyne i 18 letniego goscia ktory sie z nia przespal? Czy oni zrobili komus cos zlego?

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 cze 2008 19:44

Jak mialem 18 lat to poznalem na dyskotece dziewczyne ktora miala 13 lat, kolegowalismy sie pare miesiecy fajnie bylo, az pewnego wieczora przyszla do mnie i powiedziala ze chce seksu. Pierwsze co mialem w glowie to 'no, to niezle sie koles wpakowales'. Odmowilem i tak sie nasza znajomosc skonczyla, bo mi ciagle zawracala glowe seksem jak sie pozniej spotykalismy. Jak tylko skonczyla 15 lat, odnalazla mnie i chciala byc ze mna - ale poznalem wtedy kogos innego. Coz...

Wróć do „Hyde Park”