anikapietrek pisze:Proszę o radę i pomoc.Mój wieloletni partner zdradził mnie na alkoholowonarkotykowej imprezie.Ponoć nie pamięta ale ta k...a ma teraz syna którego się wypiera.Znalazłam dziwne konto na które wpłaca 77-91-12 sort kod nr.konta 34213360 i jej dane jakieś podejrzane to konto.Nie wiem co robić poradżcie Mam mega doła i tylko córka trzyma mnie przy życiu.Nie mam pracy przyjaciół i czuję się upodlona .Wybaczyć mu czy podać o alimenty i olać.Bardzo się wstydzi tego co zrobił żałuje i nadal kocha A ja nie wiem czy kocham czy nienawidzę.Pozdrawiam
anikapietrek pisze:Proszę o radę i pomoc.Mój wieloletni partner zdradził mnie na alkoholowonarkotykowej imprezie.Ponoć nie pamięta ale ta k...a ma teraz syna którego się wypiera.Znalazłam dziwne konto na które wpłaca 77-91-12 sort kod nr.konta 34213360 i jej dane jakieś podejrzane to konto.Nie wiem co robić poradżcie Mam mega doła i tylko córka trzyma mnie przy życiu.Nie mam pracy przyjaciół i czuję się upodlona .Wybaczyć mu czy podać o alimenty i olać.Bardzo się wstydzi tego co zrobił żałuje i nadal kocha A ja nie wiem czy kocham czy nienawidzę.Pozdrawiam
anikapietrek pisze:Dziękuję ale kandydatów na ojca jest conajmniej 3 a ona czepiła się mojego bo jako jedyny zarabia i trzyma się z daleka od dawnego towarzystwa picia dragów i kurew
anikapietrek pisze:Ok ale tych 3 mieszka w pustostanie może od nich dostać jedynie kopa w dupę.Ale ona zostawiła 5 lat temu w Elku 13 letnie obecnie bliżniaki i pozbawili ją praw to jak się kasa skonczy albo sie jej znudzi zabawa w szmotną biedną mamusię to tego też porzuci i wroci na ulicę.Obrzydza mnie tylko jak moj Janek mógl chwycić się takiego śmiecia ot co Anglia robi ze slabymi facetami Ale masz rację chce zapomniec i wybaczyc dla dobra naszego dziecka.
pozdrawiam Wesolych świąt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 10 gości