Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
anikapietrek
Gastarbeiter

Tani dentysta

Postautor: anikapietrek » 24 mar 2012 23:20

Gdzie na tootingu jest polski tani dentysta protetyk?
Ostatnio zmieniony 01 sie 2012 19:42 przez anikapietrek, łącznie zmieniany 1 raz.

Starababa
Gastarbeiter

Re: ZDRADZONA po15 latach

Postautor: Starababa » 25 mar 2012 00:03

anikapietrek pisze:Proszę o radę i pomoc.Mój wieloletni partner zdradził mnie na alkoholowonarkotykowej imprezie.Ponoć nie pamięta ale ta k...a ma teraz syna którego się wypiera.Znalazłam dziwne konto na które wpłaca 77-91-12 sort kod nr.konta 34213360 i jej dane jakieś podejrzane to konto.Nie wiem co robić poradżcie Mam mega doła i tylko córka trzyma mnie przy życiu.Nie mam pracy przyjaciół i czuję się upodlona .Wybaczyć mu czy podać o alimenty i olać.Bardzo się wstydzi tego co zrobił żałuje i nadal kocha A ja nie wiem czy kocham czy nienawidzę.Pozdrawiam

Anika? Piotr Czaja?

:roll: :lol: :roll:

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 25 mar 2012 15:36

nie czaję :)

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 26 mar 2012 09:27

A dlaczego wyzywasz ja od k...?

aina24
Rezydent

Re: ZDRADZONA po15 latach

Postautor: aina24 » 08 kwie 2012 21:42

anikapietrek pisze:Proszę o radę i pomoc.Mój wieloletni partner zdradził mnie na alkoholowonarkotykowej imprezie.Ponoć nie pamięta ale ta k...a ma teraz syna którego się wypiera.Znalazłam dziwne konto na które wpłaca 77-91-12 sort kod nr.konta 34213360 i jej dane jakieś podejrzane to konto.Nie wiem co robić poradżcie Mam mega doła i tylko córka trzyma mnie przy życiu.Nie mam pracy przyjaciół i czuję się upodlona .Wybaczyć mu czy podać o alimenty i olać.Bardzo się wstydzi tego co zrobił żałuje i nadal kocha A ja nie wiem czy kocham czy nienawidzę.Pozdrawiam

-cpa i pije
-na dziwki chodzi
- wypiera sie syna
- babom obcym kase rozdaje
- klamie

jaki to chlop :roll:

choc jesli-
zaluje jak mowi, i ze kocha to moze szansa jest. Moze nie mowil o tym bo bal sie reakcji. To ze ma syna z obca babka to nie najwiekszy problem. coz zdarzylo sie raz i tego zaluje. inaczej gdy facet zdradza bo kocha inna, a to jest jakos do wybaczenia, skoro mowisz, ze on tego bardzo zaluje itd. Dziecko to niewielki problem i niech sie go nie wypiera bo dziecko niczemu nie winne i ojca potrzebuje. Trzeba natomiast popracowac nad jego nalogami i sklonnosciami do klamst, to jest znacznie gorsze. Jesli uda sie nad tym popracowac to facet moze jeszcze bedzie w porzadku, kazdy popelnia bledy.

anikapietrek
Gastarbeiter

Postautor: anikapietrek » 09 kwie 2012 07:49

Co to o dentystę pytałam
Ostatnio zmieniony 01 sie 2012 19:46 przez anikapietrek, łącznie zmieniany 1 raz.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 09 kwie 2012 12:02

anikapietrek pisze:Dziękuję ale kandydatów na ojca jest conajmniej 3 a ona czepiła się mojego bo jako jedyny zarabia i trzyma się z daleka od dawnego towarzystwa picia dragów i kurew

i tak tych trzech facetwow jej na konto kase wysylaja? :roll:
no i piszesz, ze czujesz sie upodlona itp... a teraz zaczynasz go bronic, troche jakbys chciala uslyszec tylko jedna odpowiedz- by mu wybaczyc i nie akceptujesz innych odpowiedzi. Ale to ok, bo to znaczy, ze tak naprawde to chcesz mu wybaczyc i chcesz by bylo wszystko ok. Choc jeslimu tak szybko i latwo wybaczysz to moze to one day on moze zrobic to samo, nie ulatwiaj niczego, musi sie starac i roznica ma byc widoczna, ale mysle, ze bedziecie razem, bo z tego co czytam to on cie kocha a ty jego, powodzenia :)

anikapietrek
Gastarbeiter

Postautor: anikapietrek » 09 kwie 2012 14:46

Muszę zrobić sztuczną szczękę i to szybko
Ostatnio zmieniony 01 sie 2012 19:48 przez anikapietrek, łącznie zmieniany 1 raz.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 12 kwie 2012 14:57

anikapietrek pisze:Ok ale tych 3 mieszka w pustostanie może od nich dostać jedynie kopa w dupę.Ale ona zostawiła 5 lat temu w Elku 13 letnie obecnie bliżniaki i pozbawili ją praw to jak się kasa skonczy albo sie jej znudzi zabawa w szmotną biedną mamusię to tego też porzuci i wroci na ulicę.Obrzydza mnie tylko jak moj Janek mógl chwycić się takiego śmiecia ot co Anglia robi ze slabymi facetami Ale masz rację chce zapomniec i wybaczyc dla dobra naszego dziecka.

pozdrawiam Wesolych świąt

i

rowniez pozdrawiam....
i duzo szczescia i milosci zycze :)

Wróć do „Sprawy codzienne”