MarcFloyd pisze:user1553434 pisze:Ty uważasz, że aborcja w takiej formie to normalna rzecz, więc POZWALASZ NA TO, więc po części stajesz się za to odpowiedzialny. Ja takiej odpowowiedzialności ponosić nie chce i jako WOLNY człowiek mam prawo do tego.
Po raz kolejny prosze o to zeby to piszesz bylo zgodne z prawami logiki.
ZABRANIASZ innym dokonywac aborcji bo jest ona niezgodna z TWOIMI, osobistymi wierzeniami.
Wiec odmawiasz innym wlasnie wolnosci.
banita pisze:no masz racje - robmy to jak kroliki i mnozmy sie jak szczury wtedy planeta bedzie mniej przeludniona - jakby te miliony nie przyjechaly to tej europy pracowac to by u siebie z glodu pozdychali - rachunek dla ludzkosci wychodzi na zero (jedno istnienie mniej ale ocalone tez jedno)
banita pisze:o rasizmie nie bede z toba dyskutowal bo juz wiem ze masz cos przeciwko skoro to napisales, wspomniales tez ze czytujesz hitlera wiec nie ma sensu...
nie uwazam, ze na "ludzkosc" nalezy patrzec jak na bydlo w zagrodzie i nim odpowiednio zarzadzac, zeby "rachunek wychodzil na zero", bo to jest akurat podejscie, ktorym kieruja sie propagatorzy masowej aborcji - takie wlasnie glupoty wygaduja w przerwach miedzy liczeniem pieniedzy jakie zarabiaja na ludzkiej ciemnocie...ostatnio jakis madry profesor z UK opublikowal prace, w ktorej dowodzi, ze na jedna pare powinno przypadac tylko jedno dziecko, bo wiecej dzieci = wiecej CO2 uwalnianego do atmosfery, a wiec EFEKT CIEPLARNIANY!! rany boskie, armageddon! tak wlasnie wyglada dzisiejsze opium dla ludubanita pisze:no masz racje - robmy to jak kroliki i mnozmy sie jak szczury wtedy planeta bedzie mniej przeludniona - jakby te miliony nie przyjechaly to tej europy pracowac to by u siebie z glodu pozdychali - rachunek dla ludzkosci wychodzi na zero (jedno istnienie mniej ale ocalone tez jedno)
Nazi pisze:zeby byc przeciwnikiem propagowania aborcji wcale nie trzeba sie odwolywac do religii,
Nazi pisze: a biznesu nie nakreca zadna "wolnosc", tylko miliony euro/dolarow, ktore zarabiaja kliniki aborcyjne - za kazdy zabieg kasuja swoje, poza tym - szczatki wyskrobanych dzieci sa znakomitym materialem laboratoryjnym
Nazi pisze:imigrantow z afryki i azji
Nazi pisze:statnio jakis madry profesor z UK opublikowal prace, w ktorej dowodzi, ze na jedna pare powinno przypadac tylko jedno dziecko, bo wiecej dzieci = wiecej CO2 uwalnianego do atmosfery
user940736 pisze:nie uwazam, ze na "ludzkosc" nalezy patrzec jak na bydlo w zagrodzie i nim odpowiednio zarzadzac
user940736 pisze:na jedna pare powinno przypadac tylko jedno dziecko
jak zwykle, nic nie zrozumiales z tego co napisalem i halucynujesz na temat nazistow. ale luz, co mi tam? jedna uwaga - ludzie sie nie dziela tylko na marcflojdow i nazistow, wiec dalbys sobie juz spokoj z ta dziecinada i jak chcesz dyskutowac to uzywaj argumentow a nie obelg i przeklaman.MarcFloyd pisze:Nazi pisze:zeby byc przeciwnikiem propagowania aborcji wcale nie trzeba sie odwolywac do religii,
Nie trzeba. Mozna np. byc faszysta ktory uwaza ze ma prawo mowienia innym co im wolno. Przypomne ze aborcja byla zabroniona w nazistowskich Niemczech gdyz chodzilo o hodowle rasy panow. Rozumiem ze to podejscie jest ci szczegolnie bliskie, drogi Nazi.Nazi pisze: a biznesu nie nakreca zadna "wolnosc", tylko miliony euro/dolarow, ktore zarabiaja kliniki aborcyjne - za kazdy zabieg kasuja swoje, poza tym - szczatki wyskrobanych dzieci sa znakomitym materialem laboratoryjnym
Zapomniales dodac ze aborcyjny biznes jest nakrecany przez lobby masonsko-zydowskie ktore zawiazalo ten wstretny spisek celem wygubienia Aryjczykow i rozmieszania ich wspanialych genow w tyglu....:Nazi pisze:imigrantow z afryki i azji
...czajacych sie na Aryjski lebensraum.
![]()
![]()
Nazi pisze:statnio jakis madry profesor z UK opublikowal prace, w ktorej dowodzi, ze na jedna pare powinno przypadac tylko jedno dziecko, bo wiecej dzieci = wiecej CO2 uwalnianego do atmosfery
A widzisz cos nieprawidlowego w tym rozumowaniu, Naziolku? Ja wiem ze logika nie jest mocna strona weszpolaczkow, ale wytez te swoje dwie szare komorki troszeczke, intelektualiSSto.
wyluzuj sie troche. po pierwsze nie "sprzeciwiam sie aborcji", tylko wypowiadam swoje zdanie na jej temat, do czego chyba jeszcze mam prawo w tak zacnym i TOLERANCYJNYM towarzystwie...banita pisze:user940736 pisze:nie uwazam, ze na "ludzkosc" nalezy patrzec jak na bydlo w zagrodzie i nim odpowiednio zarzadzac
skoro nie trzeba zarzadzac to po co sprzeciwiasz sie aborcji? nikt nie potrzebuje takiego szefa w tym temacieuser940736 pisze:na jedna pare powinno przypadac tylko jedno dziecko
w chinach juz od dawna tak jest, nie ze wzgledu na CO2 ale co tam ...
MarcFloyd pisze: Przypomne ze aborcja byla zabroniona w nazistowskich Niemczech gdyz chodzilo o hodowle rasy panow. Rozumiem ze to podejscie jest ci szczegolnie bliskie, drogi Nazi.
Nazi pisze:jak zwykle, nic nie zrozumiales z tego co napisalem
Nazi pisze: i halucynujesz na temat nazistow.
Nazi pisze:jak chcesz dyskutowac to uzywaj argumentow a nie obelg i przeklaman.
Nazi pisze:a swoja droga to podejzewam, ze masz tam gdzies zamelinowana klinike aborcyjna i sobie tu klientow naganiasz, hipokryto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości