speediee pisze:Oj chyba nie do końca tak jest, że płacisz 100%. Jeżeli się odwołujesz to termin "promocji" przedłuża się o czas odwołania - z tego co pamiętam.
To tak na marginesie...
... a teraz - nie zrozum mnie źle ale jakim trzeba być kretynem żeby parkować na 2 żółtej?
Człowieku, czy ty jesteś kaleką czy upośledzony umysłowo? Zdajesz sobie sprawę jakie zagrożenie dla zdrowia i życia stwarzasz?
Krew mnie zalewa jak widzę takich "Blue Badge" parkujących gdzie popadnie bo oni MAJĄ PRAWO. A to, że ja potem nic k**** nie widzę jak wyjeżdżam z uliczki i muszę wysunąć przód samochodu na środek ulicy na ślepo to już k**** mają w dupie! Do tego dochodzi blokowanie wyjazdów itd itd...
... ech...
speediee pisze:... a teraz - nie zrozum mnie źle ale jakim trzeba być kretynem żeby parkować na 2 żółtej?
Człowieku, czy ty jesteś kaleką czy upośledzony umysłowo? Zdajesz sobie sprawę jakie zagrożenie dla zdrowia i życia stwarzasz?
Krew mnie zalewa jak widzę takich "Blue Badge" parkujących gdzie popadnie bo oni MAJĄ PRAWO. A to, że ja potem nic k**** nie widzę jak wyjeżdżam z uliczki i muszę wysunąć przód samochodu na środek ulicy na ślepo to już k**** mają w dupie! Do tego dochodzi blokowanie wyjazdów itd itd...
... ech...
marekleyton pisze:Zgodnie z prawem nie dopelniles formalnosci jaka jest wystawienie widocznie za przednia Szyba swojej blue badge. Masz przywileje ale masz rowniez obowiazki. Niepelnosprawnosc nie czyni cie swieta krowa.
Nie uzywasz mozgu , plac Bo za maile sie placi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 28 gości