Postautor: Danieluk75 » 18 gru 2013 13:54
Witam
Pod katem wyplacalnosci...napisalem do tej firmy jakie informacje moge od nich uzyskac po zaplaceniu tych 9.99 bo jezeli te same co gdzie indziej no to dziekuje...wole pytac dalej
Jezeli mowa o takim wywiadzie to zalezy mi na
1 czy firma,szef wyplaca uzgodnione kwoty
2 czy firma nie ma zaleglosci wobec innych firm czy sklepow,hurtowni
To w sumie mi najbardziej zalezy poniewaz moje historie sa kolorowe i pracujac u jednego goscia nie wyplacil calosci po mimo tego ze mielismy umowe...Tylko nie piszcie ze mam z tym papierkiem isc do Sadu czy gdzies bo to sa koszty itp
Drugi przypadek to tak jak pisalem wczesniej koles byl kontrahentem i w pewnym momencie powiedzial ze nie wyplacili mi kasy za wykonana robote wiec nie ma Nam z czego zaplacic - ogolnie to nie Nasz problem ale...nerwy zlosci klniecia a kasy i tak nie ma
jeden ciekawy to kolo mial takie dlugi w hurtowi ze pewnego dnia przyjechala Policja,komornik i ktos tam jeszcze na budowe i zabrali maszyny,vana a My pitnelismy po mimo ze wszystko bylo ok ale wolelismy sie w to nie mieszac....
Histori mniej niez dni w roku ale sa....
Reasumujac staram sie bardzo uwazac u kogo mam pracowac ale zycie ma inny scenariusz
Jedno osobowe mialem na mysli self emplo....czyli osoby ktore zlecaja innym wykonanie prac bo same nie wyrobia....duzo mialem takich prac
Jeszcze raz dzieki za pomoc
Dam znac co mi odpisze tamte firma
Pozdrawiam