ironick pisze:niestety, 30go bladym switem
czyli juz za kilka godzin
i matti - nie pisz, ze JAKOS to bedzie, bardzo prosze
ps
znajomy zegarmistrz powiedzial mi kiedys, ze na nerwy najlepsze jest rozlozenie zegarka i zlozenie go z powrotem
marekleyton pisze:Ja slyszalem ze teraz w nimczech sa [piii...] socjale, i lekarze dobrzy ..bo wiesz niemiecka jakosc,,,,
kurde Matti dzwon do wizzair i moze uda sie przebukowac lot zamiast do Londynu do Dusseldorfu....
no i w sumie blizej...nawet wiesz jakbys w pielgrzymke sie wybral powrotna w koncu dodreptasz ...a przez kanal la manche trudno tak wplaw....
ironick pisze:marekleyton pisze:Ja slyszalem ze teraz w nimczech sa [piii...] socjale, i lekarze dobrzy ..bo wiesz niemiecka jakosc,,,,
kurde Matti dzwon do wizzair i moze uda sie przebukowac lot zamiast do Londynu do Dusseldorfu....
no i w sumie blizej...nawet wiesz jakbys w pielgrzymke sie wybral powrotna w koncu dodreptasz ...a przez kanal la manche trudno tak wplaw....
niestety, niemcy ida w slady anglikow i tez wszystko tna
http://stooq.com/n/?f=829374&c=0&p=0
marekleyton pisze:ale zapomnielismy ze on musi miec przy sobie zastrzyk z adrenaliną,,, jak go z tym wpuszcza na poklad.....
cos zaczyna mi smierdziec,,,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 11 gości