O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Sith
Emigrant

Postautor: Sith » 27 lis 2012 17:45

Dlatego zawsze wysylasz tego typu sprawy z powaznymi firmami - na rynku wielu posrednikow np. DPD, ktore ma wszystkie paczki ubezpieczone do 5k zlotych. Niedawno przesylalem w ten sposob pare gratow do Polski z przesylarka.pl za raptem 18 funtow - wszystko doszlo bez problemow.

Jedynie trzeba pamietac, zeby wszystko bylo dobrze zabezpieczone, bo paczki lataja po sortowniach, ale tak jest z kazda firma kurierska, lacznie z UPS czy DHL.

anmar1302
Gastarbeiter

EXPRESS BUS PODKARPACIE

Postautor: anmar1302 » 06 lip 2013 13:13

Czytałam wasze opinie przed wyjazdem do Anglii, troche mnie to zaniepokoiło, jednak EXPRESS BUS PODKARPACIE miał dobra cene przewozu osob wiec zdecydowałam sie na nich :) jadac do Anglii trafiłam akurat na bardzo miłych kierowców Dawid i Patryk jesli dobrze pamietam... miałam obawy co do wysłania paczki ta firma ale wysłam pierwsza niewielkiej wartości na próbe i było wszystko w porządku, wysyłałam juz 4 paczki, rower i telewizor do Polski i jestem zadowolona, wszystko jest na czas a do tego do Polski dociera duzo lepiej i mocniej zapakowane niz ja wysyłam:) mama zawsze mowi ze ma problem z otworzeniem tyle folii chłopaki daja dla zabezpieczenia ... chciałam sie podzielic moim doswiadczeniem z ta firma poniewaz czytałam wczesniejsze opinie i nie zgadzam sie z nimi. chlopaki robia dobra robote

bananowyjoe
Gastarbeiter

Postautor: bananowyjoe » 06 lip 2013 13:17

o m g i założyłaś tutaj specjalnie konto żeby to napisać H@H@H@ uśmiałem się po pachy :) luuuudzie kiedy w końcu zrozumiecie iż na ten fake nikt się już nie nabiera?

anmar1302
Gastarbeiter

Postautor: anmar1302 » 09 lip 2013 22:24

Ty chyba swój pierwszy post tez musiałes kiedys miec , a swoja droga przykre jest to że ludzie pisza wszytko co jest tylko złego w jakiejs firmie , a jak ktoś robi na prawde dobra robote to nikt nie docenia

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 10 lip 2013 00:02

alez doceniaja ludzie - o DOBRYCH firmach pisze kilkanasci osob a nie jedna z nowego logingu

Alexandra666
Gastarbeiter

PORAŻKA!!!

Postautor: Alexandra666 » 08 wrz 2013 10:44

Zalozylam konto, zeby wyrazic swoja opinie na temat Firmy EXPRESS BUS PODKARPACIE... i przestrzec innych!
Ta firma to jedna wielka porazka. Komunikacja bliska zeru! Dzwonisz do SZEFA, bo paczka nie zostala dostarczona na czas a on o niczym nie wie... mowi, ze musi zadzwonic do kierowcy. Mija godzina a Pan Szef wciaz nie skontaktowal sie z kierowca i nadal nie wie, gdzie obecnie znajduje sie paczka. Kaze czekac na tel od kierowcy... tak mijaja nastepna godzina... dzwonie jeszcze raz a w telefonie tylko krzyki i slowa, ze jak paczka zostanie dostarczona to zostanie, i zeby "dupy nie zawracac"... W koncu po mojej interwencji okazuje sie, ze przywioza paczke nastepnego dnia z powodow, ktorych podac nie chca!!!!
Przeciez to jest cyrk! Brak szacunku, rzetelnosci i odpowiedzialnosci!
To byl moj pierwszy i ostatni raz jak skorzystalam z uslug tej firmy!
Naprawde nie polecam! Totalne dno!!!!!!

z1dozer
Gastarbeiter

firma RoyalTrans - omijać z daleka !!!!!

Postautor: z1dozer » 14 wrz 2013 22:11

Dorzucę swoje 5 złotych odnośnie jakości usług świadczonych przez jedną z firm transportowych. Firma nazywa się RoyalTrans. Zleciłem im przewóz Europalety z Polski w okolice Londynu (w obrębie M25, żeby nie było że do Aberdeen). Podczas rozmowy telefonicznej pan Piotr W. wydał się być człowiekiem solidnym, godnym zaufania i znającym się na rzeczy. Przyjęli zlecenie, dograliśmy cenę i termin odbioru i super. Na drugi dzień wieczorem otrzymałem od mojego dostawcy informację że paleta nie została odebrana w ustalonym czasie, że ogólnie nikt się nie pojawił. Jak można się domyśleć pan Piotr również stał się nagle nieosiągalny i zostałem z całym bałaganem na lodzie :evil: Po ciężkich poszukiwaniach udało mi się znaleźć innego przewoźnika koszmar się skończył.
Mam nadzieję że zanim ktoś zechce skorzystać z usług firmy RoyalTrans (której opis solidności usług i poszanowania klienta na Londynku aż zapiera dech w piersiach) znajdzie mojego posta i przeczyta go kilka razy zanim zamówi przesyłkę z tą firmą.

Pozdrawiam. M.

z1dozer
Gastarbeiter

firma RoyalTrans - omijać z daleka !!!!!

Postautor: z1dozer » 14 wrz 2013 22:16

Dorzucę swoje 5 złotych odnośnie jakości usług świadczonych przez jedną z firm transportowych. Firma nazywa się RoyalTrans. Zleciłem im przewóz Europalety z Polski w okolice Londynu (w obrębie M25, żeby nie było że do Aberdeen). Podczas rozmowy telefonicznej pan Piotr W. wydał się być człowiekiem solidnym, godnym zaufania i znającym się na rzeczy. Przyjęli zlecenie, dograliśmy cenę i termin odbioru i super. Na drugi dzień wieczorem otrzymałem od mojego dostawcy informację że paleta nie została odebrana w ustalonym czasie, że ogólnie nikt się nie pojawił. Jak można się domyśleć pan Piotr również stał się nagle nieosiągalny i zostałem z całym bałaganem na lodzie :evil: Po ciężkich poszukiwaniach udało mi się znaleźć innego przewoźnika koszmar się skończył.
Mam nadzieję że zanim ktoś zechce skorzystać z usług firmy RoyalTrans (której opis solidności usług i poszanowania klienta na Londynku aż zapiera dech w piersiach) znajdzie mojego posta i przeczyta go kilka razy zanim zamówi przesyłkę z tą firmą.

Pozdrawiam. M.

user2093897
Gastarbeiter

Postautor: user2093897 » 27 paź 2013 21:18

Witam teraz widze ze bardzo duzo osob zostalo potraktowane w taki sposob jak ja otwieranie paczek w polsce ( nigdy nie wysylalam alkocholu ,papierosow) podarta paczka brakowalo mi ciuchow . Paczka w polsce byla odebrana w srode a miala byc u mnie w sobote rano a byla w sobota ale za tydzien bo zapomnieli o mojej paczce. Tragedia .jak dzwonie i umawiam sie na odbiur paczki to zawsze jest ze bedza okolo 15:00 a sa okolo 17:00 jak i nie pozniej , paczka ma byc w polsce w srode bo tak mnie informuja a jest w piatek prawie idzie do polski 1 tydz . Prosze pomyscie przed tel do tych debili bo oni o nasze zeczy nie dbaja a maja za nie placone to ich praca ?????? Nigdy w zyciu jesli mieliscie jakis taki prYpadek napiszcie bo szkoda innych ludzi.......

user2093897
Gastarbeiter

Postautor: user2093897 » 27 paź 2013 21:22

EXPRESS BUS bus podkarpacie od nich z dala .Witam teraz widze ze bardzo duzo osob zostalo potraktowane w taki sposob jak ja otwieranie paczek w polsce ( nigdy nie wysylalam alkocholu ,papierosow) podarta paczka brakowalo mi ciuchow . Paczka w polsce byla odebrana w srode a miala byc u mnie w sobote rano a byla w sobota ale za tydzien bo zapomnieli o mojej paczce. Tragedia .jak dzwonie i umawiam sie na odbiur paczki to zawsze jest ze bedza okolo 15:00 a sa okolo 17:00 jak i nie pozniej , paczka ma byc w polsce w srode bo tak mnie informuja a jest w piatek prawie idzie do polski 1 tydz . Prosze pomyscie przed tel do tych debili bo oni o nasze zeczy nie dbaja a maja za nie placone to ich praca ?????? Nigdy w zyciu jesli mieliscie jakis taki prYpadek napiszcie bo szkoda innych ludzi.......EXPRESS bus podkarpacie nie kozystajcie z nich

user2100488
Gastarbeiter

Postautor: user2100488 » 22 lis 2013 04:12

a czy ktos zna firma Crafter? jakies opinie?

Wróć do „Hyde Park”