Dorzucę swoje 5 złotych odnośnie jakości usług świadczonych przez jedną z firm transportowych. Firma nazywa się RoyalTrans. Zleciłem im przewóz Europalety z Polski w okolice Londynu (w obrębie M25, żeby nie było że do Aberdeen). Podczas rozmowy telefonicznej pan Piotr W. wydał się być człowiekiem solidnym, godnym zaufania i znającym się na rzeczy. Przyjęli zlecenie, dograliśmy cenę i termin odbioru i super. Na drugi dzień wieczorem otrzymałem od mojego dostawcy informację że paleta nie została odebrana w ustalonym czasie, że ogólnie nikt się nie pojawił. Jak można się domyśleć pan Piotr również stał się nagle nieosiągalny i zostałem z całym bałaganem na lodzie

Po ciężkich poszukiwaniach udało mi się znaleźć innego przewoźnika koszmar się skończył.
Mam nadzieję że zanim ktoś zechce skorzystać z usług firmy RoyalTrans (której opis solidności usług i poszanowania klienta na Londynku aż zapiera dech w piersiach) znajdzie mojego posta i przeczyta go kilka razy zanim zamówi przesyłkę z tą firmą.
Pozdrawiam. M.