O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
aga985
Gastarbeiter

sklep z odzieża-dzialalnosc w uk

Postautor: aga985 » 20 lip 2013 11:30

Witajcie na forum jestem nowa ,ale od 4 lat mieszkam w Londynie .W sierpniu chce otworzyc sklep z odzieza,butami ,bizuteria i torebkami .Chce miec towar z hurtowni typu outlet oraz zwykle normalne ubrania w wiekszych rozmiarowkach.Czy mieliscie moze do czynienia z taka dzialalnoscia w Londynie lub na terenie uk?W chwili obecnej szukam lokalu -jeden podpadl mi do gustu i mysle o wynajmie i zalozeniu dzialalnosci. wklad finansowy mam wlasny ..co myslicie o tego typu sklepie?dodam ze w okolicy w ktorej mieszkam nie ma takich butikow,nie ma rowniez wiekszych sklepow z odzieza.Myslicie ze taki sklepik ma sens:)??.Jezeli rowniez znacie jakies hurtownie ktore moglibyscie polecic ,prosze o namiary:)Pozdrawiam Aga

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 21 lip 2013 22:10

Jeżeli pytasz się kogoś czy coś ma sens, to pewnie to sensu nie ma.

barbossa
Gastarbeiter

Postautor: barbossa » 29 lis 2013 13:39

A moim zdaniem ma sens. Wszystko zależy od pomysłu, miejsca i pieniędzy – jako że masz to wszystko, powinno być OK :) Tylko pomyśl o ciekawym zaaranżowaniu wystawy, tak aby zachęcić ludzi do wejścia do środka. Możesz skorzystać z pomocy jakiejś agencji wsparcia sprzedaży, która zajmuje się merchandisingiem. Moja koleżanka skorzystała w PL z usług firmy IQFM http://www.iqfm.pl/narzedzia/sell-through/merchandising/ przy zakładaniu sklepu z biżuterią i była bardzo zadowolona. W UK powinnaś bez problemu znaleźć coś podobnego

Wróć do „Hyde Park”