emigrantka pisze:Po co uogolnianie i "znam, przypadek"?
Tu jest konkretna sytuacja, dziecko ma 11 lat, tatus od 7 lat jest w UK wiec matka jest sama z dzieckiem odkad dziecko mialo 4 lata.
TEN tatus z dzieckiem nie zostanie jak mama chora czy chce gdzies wyjsc bo mieszka w innym kraju, wolny jak dzika.. na zakrecie.
Ktos z was byl kiedys sam z 4 letnim dzieckiem i dal rade pracowac/opiekowac sie dzieckiem i domem?
Trzeba sobie bylo vasectomy zrobic 11 - 12 lat temu i nie byloby "problemu".
user1433058 pisze:Czy jest mozliwośc rewizji wyroku polskiego w sadzie UK tak zebym placił alimenty wg warunków panstwa gdzie pracuje i mieszkam?
chodzi mi o taka podobna sprawe jak tem polak co zgwałcił angielke i dostał trzy dozywocia a po ewizji w polskim sadzie dostal tylko 25 lat. czy takiei ustawodastwo dzila tez w druga stronę/
usercostam pisze:emigrantka pisze:Trzeba sobie bylo vasectomy zrobic 11 - 12 lat temu i nie byloby "problemu".
No takiego głupiego tekstu dawno tu nie czytałem.
Jak suka nie da pies nie weźmie. To kobieta zachodzi w ciąże, więc niech się ona martwi.
user1433058 pisze:Ogólnie stwierdzenie sądu pierwszej instacji i drugiej było podobne.
"mieszka pan za granicą to stać pana na wszytko"
i gdzie tu te wszytkie alimenty na kwote 300, 400, nawet 600 zł. a tu 1200.
Dlastego też prosze zrozum moje rozgoryczneie na sąd i ten wyrok.
coraz częsciej widze przykłady ze uczciwy dostaje po mordzie dwa razy wiecej niz ktoś nieuczciwy.
blondynek pisze:emigrantka mnie zaraz zabije pewnie wzrokiem, ale tylko jedna odpowiedz mi sie nasuwa do ponizszego:user1433058 pisze:Droga Emigrantko, bo pierwsze słowa skieruję najpierw do Ciebie. Czuję w Twoich wypowiedziach ogromną nienawiść do facetów. Ciekawe co oni Ci zrobili
dziecko!![]()
usercos tam - no teraz to przypaliles troche; z jakiej racji laska ma sie martwic?
jak glupia to sie bedzie martwila, ale glupota swoja niech sie podzieli z idiota ktory prezerwatywy nie mial albo na czas nie wyjal
blondynek pisze:emigrantka mnie zaraz zabije pewnie wzrokiem, ale tylko jedna odpowiedz mi sie nasuwa do ponizszego:user1433058 pisze:Droga Emigrantko, bo pierwsze słowa skieruję najpierw do Ciebie. Czuję w Twoich wypowiedziach ogromną nienawiść do facetów. Ciekawe co oni Ci zrobili
dziecko!![]()
emigrantka pisze:Po co uogolnianie i "znam, przypadek"?
Tu jest konkretna sytuacja, dziecko ma 11 lat, tatus od 7 lat jest w UK wiec matka jest sama z dzieckiem odkad dziecko mialo 4 lata.
TEN tatus z dzieckiem nie zostanie jak mama chora czy chce gdzies wyjsc bo mieszka w innym kraju, wolny jak dzika.. na zakrecie.
Ktos z was byl kiedys sam z 4 letnim dzieckiem i dal rade pracowac/opiekowac sie dzieckiem i domem?
Nie? To dziuby na klodki.
Na wlasne dziecko mu zal pieniedzy?
Trzeba sobie bylo vasectomy zrobic 11 - 12 lat temu i nie byloby "problemu".
Oczywiscie panowie forumowi beda do sytuacji swoje filozofie dorabiac, to normalne, niczego inneo sie nie spodziewalam.
Rozumiem ze w twojej interpretacji ojciec powinien placic "pensje" aby mamusia raczyla zajac sie dzieckiem.
Gratuluje podejscia do mezczyzn i do wlasnego dziecka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 6 gości