Nie mam nic przeciwko, że ktoś sobie posiada polską telewizję, ale jaki poziom ona reprezentuje, to naprawdę kiepsko świadczy o osobach ją posiadających.
bombastik pisze:Rolmopsik
Bombastik, nie Bombastic![]()
Tak nawiasem mowiac, chcialbym zmienic nicka na zwykle Jacek, moze jak moderator to przeczyta to bedzie mozliwa taka zamiana.
Co do dyskusji, bardzo lubie dyskutowac, ale z ludzmi ktorzy nie zaczynaja jechac po mnie gdy zabraknie im argumentow.
Dzieki za plusika, milo z Twojej strony, choc nie pisze po to, zeby te plusiki zdobywac, zawsze staram sie mowic to co mysle, a to ze pisze jak pisze, nie obrazam nikogo, to jakos tak samo z siebie wychodzi.
dolata pisze:Nie mam nic przeciwko, że ktoś sobie posiada polską telewizję, ale jaki poziom ona reprezentuje, to naprawdę kiepsko świadczy o osobach ją posiadających.
Wiem,ze to byc moze tylko moje zdanie ale wlasnie kiedy ogladalam angielska telewizje (bez SKY) mialam wrazenia,ze jest to w wiekszosci poziom polskiego TVN Style.
Niw wiem czemu wedlug Ciebie HBO lub Canal + to kiepski poziom???
Nie wspomne nawet o mojej ulubionej Rodzince.pl. w publicznej telewizji
Ogladales?
Tylko powiedz mi kto się tu na kim wzoruje - i gdzie takie rodzinki pl w PL znajdziesz - toż te seriale to wogóle związku z rzeczywistością nie mają.
Czy ta Rodzinka PL to przykład przeciętnej polskiej rodziny?? Chyba nie
informacje mnie z 'tutaj' interesuja, nie 'tam', a ze i tak rzadko ogladam to tym bardziej nie widze powodu zeby placic za dwie skoro jednej nie daje rady czasowo ogladac
kto sie na kim wzoruje? TV PL na TV UK czy odwrotnie?
u masz takich seriali na pęczki - np Waterloo Road (o problemach edukacji) The Royle Famiy (życie rodzinne) i żaden z nich nie odbiega aż tak drastycznie od naszego życia w UK,
dolata pisze:kto sie na kim wzoruje? TV PL na TV UK czy odwrotnie?
u masz takich seriali na pęczki - np Waterloo Road (o problemach edukacji) The Royle Famiy (życie rodzinne) i żaden z nich nie odbiega aż tak drastycznie od naszego życia w UK,
Nie rozumiesz. Mam dosyc Anglii w Anglii i ogladajac polska telewizje odrywam sie od UK. Tesknie za Polska. Byc moze zbyt dlugo juz tu jestem.
Nawet tak banalne program,y typowe dla TVN Style, wole ogladac w wydaniu i realiach polskich niz angielskich. Ogladalam je tylko po to aby miec porownanie wersja UK a wersja polska.
dolata pisze:Nie mam nic przeciwko, że ktoś sobie posiada polską telewizję, ale jaki poziom ona reprezentuje, to naprawdę kiepsko świadczy o osobach ją posiadających.
Wiem,ze to byc moze tylko moje zdanie ale wlasnie kiedy ogladalam angielska telewizje (bez SKY) mialam wrazenia,ze jest to w wiekszosci poziom polskiego TVN Style.
Niw wiem czemu wedlug Ciebie HBO lub Canal + to kiepski poziom???
Nie wspomne nawet o mojej ulubionej Rodzince.pl. w publicznej telewizji
Ogladales?
usercostam pisze:
Nie oglądam telewizji, bo to zwykle chłam jest. Puszczają szmirę, aby plebs siedział w domach i się nie rozłaził po ulicach.
MarcFloyd pisze:usercostam pisze:
Nie oglądam telewizji, bo to zwykle chłam jest. Puszczają szmirę, aby plebs siedział w domach i się nie rozłaził po ulicach.
Taaaa? Moge ci wymienic kilka seriali telewizyjnych ktore byly lepsze od filmow kinowych.
Np:
Kiedys Twin Peaks
Pozniej Afterlife, czy Green Wing
Teraz Midsomer Murders
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 15 gości