Marzenka312 pisze:Internet w three jest do bani, mam z USB, płace 15,99 miesiecznie za 5GB, starcza to na tydzien, do tego za urzadzenie zapłaciłam 5Ł, jest beznadziejny, nie polecam nikomu. Niewiem jak ktos moze mowic ze ten internet jest dobry.
nefkalondon pisze:ja dxzisija zalozylam sobie virgin media, tylko net bez tv, wziełam ten pakiet wiekszy 60mg i dupa;/ nie wiem z czego to wynika, ale strona jedna mi sie laduje 2 minuty, wczesniej gdzie mieszkalam byl jeden net na 10 osob i wszystko szybciutgko smigalo, czy ktos "informatyczny" moze mi powiedziec dlacego tak sie dzieje, od razu mowie, ze dopiero dzsiiaj podlaczony, wiec raczej jeszcze nikt nie zdazyl sie wkrasc i komputer jest dobry, pare dni temu smigal normalnie, ale zla jestem, czy 60mb to az tak malo zeby tak wolno wszystkie zwykle strony chodzily?;/
goraluk pisze:usercostam
Ja używam three internetu bardzo często, z zasięgiem nie mam kłopotu,
(three ma chyba jakąś umowę z T-mobile bo tam gdzie t-mobile ma zasięg ma też three....) prędkości to ok. 14mb więc nie ma na co narzekać.
Może masz kiepski modem lub telefon jeśli w telefonie używasz internetu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości