O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
gamedev
Emigrant

Postautor: gamedev » 26 kwie 2013 21:54

Nazwisko akurat jest mi znane, bo facet był/jest rysownikiem. Janusz Glanc-Szymański ( mam na myśli prawdziwego ) jest rysownikiem komiksu "Ogniem i Mieczem". Stworzył go razem z Pawłem Woldanem, który napisał scenariusz, a obecnie jest redaktorem naczelnym Angory. Komiks został wydany jakoś razem z premierą filmu. O ile rysownik ten za wielu sukcesów na polu komiksowym nie ma, to nazwisko zapamiętałem z racji takiej, że komiks był tak bardzo kiczowaty, że aż dobry, a próba narysowania tak aby postacie bohaterów wyglądały jak aktorzy, ale żeby też nie było zbyt podobnie... no cóż. Nie jest to arcydzieło, ale obecnie wielu kolekcjonerów chciałoby dopaść OiM w swoje ręce z racji kultowości ( ja posiadam :twisted: ). Nie wiem czy Janusz Glanc-Szymański w Angorze również zajmuje się rysowaniem ( patrząc na jego obecne stanowisko, raczej nie bardzo, a sam nie widziałem rysunków z jego sygnaturą ), ale na pewno osoba ta nie napisałaby "ukarze się" i nie pokazałaby się publicznie na forum jako osoba prawdopodobnie chora na głowę, po czym podpisałaby się własnym nazwiskiem.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 26 kwie 2013 21:56

aktotamwie pisze: az tyle jadu moze kobieta w sobie miec z zazdrosci.

czego?

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 26 kwie 2013 21:59

aktotamwie pisze: chyba, ze cos przeoczylem, bo czytalam

bedzie padac - trole nisko lataja :lol:

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 26 kwie 2013 23:49

aktotamwie pisze:tak patrzac z boku na te sytuacje to napisal chlopak, ze ukaze sie jego artykul w gazecie, a tu jak sie rzucily laski na niego :lol: daje to cos do myslenia na temat polskich niewiast- nie myslalem, ze az tyle jadu moze kobieta w sobie miec z zazdrosci. Szczegolnie ten Romolsik czy jak tam kijem bym nie tracil takiej jadowitej panienki... nieladnie niewiasty, oj nieladnie, zaledwie jadna czy dwie jest tu naprawde fajnych dziewczyn, z ktorymi mialbym o czyms porozmawiac i to z checia, a reszta to juz (...)

Zgadzam sie z toba absolutnie - ta beneficiara, to taka zazdrosna żmija jadowita, że ja to nie mam słów, pewnie siedzi z dupskiem i nic nie robi a ciężko pracujący Marianowie i Mariolki jej dzieciaki utrzymują , phi - w głowie się nie mieści :roll: Chęcią to się musisz obejść
Buahahahahaha
Burak!!!! :P

Wróć do „Hyde Park”