usercostam pisze:In Vitro - z jednej strony wpadka bez ruchania, z drugiej lepiej mieć własnego bachora niż niańczyc cudze.
Biorąc pod uwagę powyższe, lepiej In Vitro i mieć pewność, czyli ZA.
SadiBaxton pisze:usercostam pisze:In Vitro - z jednej strony wpadka bez ruchania, z drugiej lepiej mieć własnego bachora niż niańczyc cudze.
Biorąc pod uwagę powyższe, lepiej In Vitro i mieć pewność, czyli ZA.
eeeeeee okeeeej
ale odnioslem wrazenie ze chyba nie wiesz co to jest in vitro
in vitro nie jest wpadka bo dziecko jest jak najbardziej chciane chyba nie ???
usercostam pisze:Niektóre kobiety sobie robią In Vitro same, dlatego ważne by po stosunku zawsze samemu wyrzucać prezerwatywę.
Były przypadki, że kobieta ściągała gumę mówiła, że idzie wyrzucić i się umyć, następnie z w łazience z apteczki wyciągała strzykawkę, zasysała nasienie i sobie wstrzykiwała w pochwę.
Co do procedury medycznej, to chyba nie sądzisz, że większość Polaków zna się na angielskiej terminologii medycznej na poziomie, że mogliby zrozumieć o co chodzi?
SadiBaxton pisze:Tym razem ja podniosę kolejny temat
jak w tytule In Vitro - jakie wasze zdanie?
aina24 pisze:SadiBaxton pisze:Tym razem ja podniosę kolejny temat
jak w tytule In Vitro - jakie wasze zdanie?
pytanie nieco z cyklu miec dzieci czy nie?..
jak sie nie da zajsc w ciaze a jest szansa, ze in vitro sie da to oczywiscie, ze ludzie sie decyduja, niby dlaczego nie... jak dla mnie to nie ma o czym tu dyskutowac.
SadiBaxton pisze:usercostam pisze:Niektóre kobiety sobie robią In Vitro same, dlatego ważne by po stosunku zawsze samemu wyrzucać prezerwatywę.
Były przypadki, że kobieta ściągała gumę mówiła, że idzie wyrzucić i się umyć, następnie z w łazience z apteczki wyciągała strzykawkę, zasysała nasienie i sobie wstrzykiwała w pochwę.
Co do procedury medycznej, to chyba nie sądzisz, że większość Polaków zna się na angielskiej terminologii medycznej na poziomie, że mogliby zrozumieć o co chodzi?
no wlasnie to o czym piszesz to nie jest in vitro tylko ten tzw ''sposob'' o ktorym pisalem ja
in vitro jest zaplodnieniem poza ustrojowym i wprowadzeniu do macicy zaplodnionej zygoty aby dalej sie tam rowijala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 24 gości