W Polsce tez mamy wielu takowych co to wola posiedziec na zasilkach niz zachrzaniac za 600 zl 8 godzin dziennie....Jak panstwo pozwala sie wykorzystywac to juz ich sprawa.
Prace spoleczne Marku pewnie bylyby dobre, ale uwazam ze powinno sie odebrac takiej dlugoterminowo bezrobotnej osobie prawo do zasilkow jesli nie jest sklonna podjac jakiejs pracy i nie robi NIC w tym kierunku...
Gonzo pisze:Zawsze to powtarzałem: Polak w UK to taki Second-class citizen.A skoro Brytyjczycy wolą u siebie przybyszy z Pakistanu,Indi,Afryki i cholera wie jeszcze skąd to już świadczy o ich dziwacznym sposobie myślenia bo dla ich kultury, społeczeństwa z całą pewnością nie wyjdzie to na dobre.Za 50 lat sami będą wiać np.do białej Polski kiedy płodna muzułmańska większość narzuci swoją politykę mającą zródło w religii Islamu.
MarcFloyd pisze:No iwesz, Odinn, ja wiem ze polscy pracodawcy wyciskaja z czlowieka co sie da (zwlaszcza jesli sa to male miejscowosci w ktorych wybor jest ograniczony).
no coz Odinn, i tu sie roznimy.........bo ja wole pracowac za przyslowiowe 600 zl niz gnusniec przed telewizorem....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 18 gości