Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Xen
Gastarbeiter

Szukam osoby do biznesu.wspólnika

Postautor: Xen » 12 kwie 2013 10:07

Chce założyć firmę montującą nowe instalacje wodno kanalizacyjne , centralnego ogrzewania .
oczywiście potrafią wykonać wszelkie prace z tym związane , montaż bojlera,nowego pieca , cała instalacja w miedzi ogrzewania w domach.itp
Szukam kogoś kto potrafi wykonywać inne prace budowlane żeby się uzupełniać np. płytki w łazienkach itp.
koszty 50/50 trzeba dokupić narzędzi elektronarzędzi ( część a może znaczną część już posiadam) kupić małego vana typu Berlingo itp
zainwestować w materiały reklamowe ulotki ,ogłoszenia w lokalnej prasie.
Ja znam język angielski dosyć dobrze.
Jeśli jest ktoś taki uczciwy i chcący założyć własną działalność , proszę o kontakt.

goraluk
Rezydent

Re: Szukam osoby do biznesu.wspólnika

Postautor: goraluk » 12 kwie 2013 12:41

Xen pisze:Chce założyć firmę montującą nowe instalacje wodno kanalizacyjne , centralnego ogrzewania .
oczywiście potrafią wykonać wszelkie prace z tym związane , montaż bojlera,nowego pieca , cała instalacja w miedzi ogrzewania w domach.itp
Szukam kogoś kto potrafi wykonywać inne prace budowlane żeby się uzupełniać np. płytki w łazienkach itp.
koszty 50/50 trzeba dokupić narzędzi elektronarzędzi ( część a może znaczną część już posiadam) kupić małego vana typu Berlingo itp
zainwestować w materiały reklamowe ulotki ,ogłoszenia w lokalnej prasie.
Ja znam język angielski dosyć dobrze.
Jeśli jest ktoś taki uczciwy i chcący założyć własną działalność , proszę o kontakt.

A posiadasz uprawnienia angielskie do gazu?

Xen
Gastarbeiter

Postautor: Xen » 12 kwie 2013 14:13

tak posiadam jeszcze będąc w latach 2003 do 2007 zrobiłem , i chyba się nic nie zmieniło jeśli chodzi o ich ważność .

ork
Gastarbeiter

Postautor: ork » 12 kwie 2013 17:55

Xen dopiero pytałeś, czy jedzie ktoś po 20, a tu już widzę planujesz biznes. Ja napisałem, że jadę, a tu czytam, że robisz to samo co ja w PL. Ja niestety nie mam uprawnień angielskich, jak bym je miał to byłbym "ustawiony". Zastanawiam się tylko, czemu chcesz jechać w okolice Londynu skoro klientów to chyba właśnie tam najlepiej znaleźć? Życzę powodzenia.

Wróć do „Praca”