O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
BrejkerBrejker
Gastarbeiter

12 groszy... czy moze 40 funtów?

Postautor: BrejkerBrejker » 01 mar 2013 16:52

Z "Bezsenność w Londynie"

"Parę nocy temu w paru odosobnionych miejscach zaobserwowano dziwnie zachowujacych sie osobnikow . Co ich łączyło to : chodzenie w kółko, kręcenie głową i powtarzanie czegoś na podobę mantry w obcym, lecz dziwnie znajomym dla naszego reportera języku...

Po zasięgnięciu opinii od ludzi znających nocne życie uliczne , tudzież komunikatywnie , języki obce, okazało się , że osobnicy ci , pośrodku nocy z
:shock: w oczach powtarzają po polsku:
- 40 funtów na godzinę, to (tu wyskandowane) nie-moż-li-we !!!! Obrazek

Niestety skonfrontowani uciekali z głosnym, opętańczym smiechem, więc sprawa ta wciąż pozostaje tajemnicą nocnych londyńskich uliczek...

Wasz nocny , ale mocny reporter"

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 01 mar 2013 18:43

Lubie Cie Brejker - nawet zalapalam o czym napisales (a na pierwszy rzut oka jestem blondyna)... nie jest konieczna doslownosc i to doceniam :-) zaraz klikne pochwale...kurde pisze z pracy i mi polskie znaki zapindolili...Hahahaha :) :wink:

BrejkerBrejker
Gastarbeiter

Postautor: BrejkerBrejker » 01 mar 2013 18:53

Dziekuje :)

Troszeczke luzniejszej tworczosci , mysle, nie zawadzi...

Oczywiscie powyzsza historyjka jest fikcyjna, choc...

...kto przysiegnie, ze tak naprawde nie bylo?
:D

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 02 mar 2013 00:36

rolmopsik pisze:Lubie Cie Brejker - nawet zalapalam o czym napisales (a na pierwszy rzut oka jestem blondyna)... nie jest konieczna doslownosc i to doceniam :-) zaraz klikne pochwale...kurde pisze z pracy i mi polskie znaki zapindolili...Hahahaha :) :wink:

Zacytuję samą siebie, bo nie wiem o co chodzi ??? Zalogowałam sie na sekundkę w pracy i pokazało mi, że mam tylko jednego posta....Co to ??? Jakieś czary??? Przecież ja "stara wyjadaczka" juz jestem.... nie rozumiem.... Może jakiś mądry - MODERATOR - mnie rozjaśni .... tak tylko grzecznie proszę.... :lol:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 02 mar 2013 02:00

88 masz, nie histeryzuj.... ;)

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 02 mar 2013 12:00

emigrantka pisze:88 masz, nie histeryzuj.... ;)

No tak teraz jak z domu pisze to jest ok - ale w tym jednym jedynym poście zaraz pod Brejker'em mam takie golusieńkie 1 - tragic - zwlaszcza że przyznalam wtedy pochwałe dla arcydziela...... eeeee tam nikt zemną nie chce gadać - piękne dzięki - FOCH nie gadam z wami MODY....
:lol: :lol: :lol:

Wróć do „Hyde Park”