Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
szantilas
Gastarbeiter

Agencje pracy w zachodnim Londynie.

Postautor: szantilas » 12 lut 2013 11:06

Witam,

Mieszkam na Greenford i obecnie szukam pracy, odwiedzilem juz kilka agencji ale moze ktos ma jakis namiar na taka ktorej jeszcze nie znalazlem.

P.S. Prosze sobie darowac komentarze typu: a od czego jest Google, po to jest to forum ze pytac o takie rzeczy.

Emigrantka
Rezydent

Re: Agencje pracy w zachodnim Londynie.

Postautor: Emigrantka » 12 lut 2013 11:19

szantilas pisze:P.S. Prosze sobie darowac komentarze typu: a od czego jest Google, po to jest to forum ze pytac o takie rzeczy.

POwaznie? :shock:

urszulkara
Gastarbeiter

Postautor: urszulkara » 12 lut 2013 12:13

To może napisałbyś w ktorych agencjach już byłeś żeby ludzie nie musieli zgadywać.

szantilas
Gastarbeiter

Postautor: szantilas » 13 lut 2013 08:19

Nie musza zgadywac, niech napisza jakie znaja a ja bede wiedziac czy juz tam bylem.

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 13 lut 2013 09:46

No pewnie, niech poświęcą swój czas, poszukają, napiszą, a ja ziewając zdecyduję czy mi się to przyda, czy marnują czas.

Prosze sobie darowac komentarze typu: a od czego jest Google, po to jest to forum ze pytac o takie rzeczy.

A może jednak wpisz w google "recruitment agencies west London" i będziesz wiedział czy w tych agencjach już byłeś...

Tu nie ma tajnych agencji pracy, o których ktoś może słyszał, ale nie ma o nich śladu w internecie.

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 13 lut 2013 09:51

Tu masz listę agencji w Londynie (znalazłam wpisując w google "recrutiment agencies in London")

http://www.allinlondon.co.uk/directory/1383.php

szantilas
Gastarbeiter

Postautor: szantilas » 15 lut 2013 08:57

NoToCo pisze:No pewnie, niech poświęcą swój czas, poszukają, napiszą, a ja ziewając zdecyduję czy mi się to przyda, czy marnują czas.

Jak ktos nie chce to niech nie pisze, poprosiles o pomoc i jak ktos jej udzieli to bede mu wdzieczny, do niczego nikogo nie zmuszam. Wydawalo mi sie ze fora sa miejscem wymiany informacji i napisanie kilku zdan nie jest az takim wysilkiem, ale po waszych postach chyba zaczynam w to watpic.

[/quote]A może jednak wpisz w google "recruitment agencies west London" i będziesz wiedział czy w tych agencjach już byłeś...

Tu nie ma tajnych agencji pracy, o których ktoś może słyszał, ale nie ma o nich śladu w internecie.[/quote]

Zdziwilbys sie ile agencji na tylko nr. tel. i adres, bez strony internetowej, mozna je znalesc tylko wiedzac gdzie sie znajdujac, np przechodzac kolo nich.

NoToCo dzieki za liste ale juz ja mam, wiele tych adresow jest juz nie aktualnych.

Tak off topic, chyba daruje sobie zadawanie pytan na tym forum, zamiast otrzymac konkretne informacje jak to sie dzieje na kazdym normalnym forum, w wiekszosci przypadkow ludzie wypowiadaja sie tylko po to by wyladowac swoje frustracje i podleczyc swoje kompleksy.

szantilas
Gastarbeiter

Postautor: szantilas » 15 lut 2013 10:43

Ok moze i tak, nie bede sie upieral. Zaknoczmy ten temat bo to jest jalowa dyskusja.

bombastik
Emigrant

Postautor: bombastik » 15 lut 2013 20:04

Na Perivale w budynku stacji jest agencja The Best Connetion, szukaja ludzi glownie do magazynow, oczywiscie najnizsza stawka+ nadgodziny, pracowalem z nimi dwa miesiace, kasa zawsze na czas, chyba dzien urlopu za miesiac. Na Ealing Broadway jest jeszcze agencja Olympic Staff, tez w miare, choc bylem z nimi krotko, to robote zaproponawali mi praktycznie w ten sam dzien.
Jest jeszcze na Greenford agencja ASAP, ale oni maja wysokie wymagania, referencje, udokumentowany czas pracy, takie tam, chyba ze sie zmienilo cos. Ale przez nich mozna w miare latwo zostac na kontrakcie w firmie.
Zawsze mozna sprobowac. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

szantilas
Gastarbeiter

Postautor: szantilas » 15 lut 2013 21:30

Dzieki bombastik to jest konkretna odpowiedz. W Olimpic Staff sie zarejestrowalem wczoraj, w ASAP powiedzieli mi ze musze przedstawic historie zatrudnienia 5 lat wstecz inaczej nie chcieli mnie zarejestrowac. Co do agencji na Perivale napewno sprawdze.

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 27 lut 2013 01:14

NoToCo pisze:No pewnie, niech poświęcą swój czas, poszukają, napiszą, a ja ziewając zdecyduję czy mi się to przyda, czy marnują czas.

Prosze sobie darowac komentarze typu: a od czego jest Google, po to jest to forum ze pytac o takie rzeczy.

A może jednak wpisz w google "recruitment agencies west London" i będziesz wiedział czy w tych agencjach już byłeś...

Tu nie ma tajnych agencji pracy, o których ktoś może słyszał, ale nie ma o nich śladu w internecie.

Dobre :-):-)

Wróć do „Praca”