Postautor: daro43 » 03 lut 2013 22:59
Nawet z bledem k mi wyszuka bo automatycznie koryguje bledy przegladarka, nie wciskajcie mi banialuk, mi otwiera z tym bledem k.Wywalcie te stare komputery i zmiencie programy na nowsze.A http; w moim kompie nie potrzebuje wpisywac bo Automatycznie wpisuje moj komp w link szukany.Stare rumpy macie i tyle, nie komputery, albo macie laptopy ? w ktorych brak odpowiednich ustawien.Jak i w komputerach stacjonarnych.Nie macie racji a spierac sie bedziecie na umor.Kuzwa znawczynie za dyche.Wszystko wiedzace.Mi fachman przez specjalne lacze na odleglosc , naprawia komputer.Sprawdza i ustawia.Nazywa sie to TeamViewer8.Mam najnowsze instalacje.I monitoring kompa na bierzaco.Juz smiech ludzi zmogl jak was czytaja.Udajecie znawczynie ? ale czego? Wszedzie was pelno , piszecie parami.Malo jest ludzi wszechstronnie wyuczonych.A wy? Wszystko wiecie .Udowodnij mi jedna madralinska z druga ze tak nie jest.Tylko zastraszacie , pyskowki i wasze musi byc na wierzchu.Amatorki jestescie i kabalarki tyle.Prosze mozecie pyskowac.Noc nalezy do was.O kompach malo i to bardzo malo wiecie naprawde.To widac.