gamedev pisze:@blacklabpictures
Pamiętając, że w adresie miałeś blacklabpictures właśnie to wpisałem w google, pozycja dopiero 8 wyskoczyła. Wcześniej jakieś konta photobucket.
gamedev pisze:Po pierwsze, to spokojnie, ja cię nie atakuję w żaden sposób. Nie jest to absolutnie moją intencją. Pytasz co ma do rzeczy moje zapytanie o pomaganie rodakom. Zapytanie to jest po prostu konsekwencją treści twojego wątku, w którym piejesz z zachwytu na temat Anglików pomagających ci bezinteresownie, natomiast wyrażasz pretensje, że rodacy nic a nic ci nie pomogli. Stąd też moje pytanie. Nie miało ono żadnego złośliwego podtekstu. Dodam tylko, że pomóc można nie tylko w AngliiTyle że z jakiegoś ta roszczeniowa postawa wielu budzi się dopiero tutaj. A może po prostu w Polsce komu by do głowy przyszło kogoś zupełnie obcego przenocować czy pomagać ot tak za friko? Nie mnie oceniać. Z kolei w twojej sprawie, sam nie mam ani znajomych, którzy posiadają psy, ani nikogo kto byłby zainteresowany twoją pracą, więc ja również pomóc choćby przez szepnięcie słówka raczej nie mam jak.
gamedev pisze:Natomiast jak wspomniałem, portfolio na twojej stronie moim laickim okiem wygląda całkiem fajnie i zapewne, gdybym miał komu, to te słówko bym szepnął.
gamedev pisze:Formularz na stronie wydaje się działać, aczkolwiek nie robi tego o czym pisałeś - nie wysyła kopii emaila do nadawcy. Ale ztym naprawdę może być różnie ( szczególnie, że zauważyłem że używasz hostingu z home.pl, a z nimi mam już "doświadczenie" i nigdy więcej).
gamedev pisze:Po prostu nie atakuj ludzi na wyrost. W IT nic nie działa na 100% i trzeba i na to czasami poprawkę wziąć. Nie bronię tu @emigranki, ale po prostu używam zdrowego rozsądku nie wierząc, że dorosła osoba bawiłaby się w takie dziecinne podchody. Jaki w tym sens?
gamedev pisze:Cytując "klasyka", "why so serious?"
blacklabpictures pisze: Jedynie emigrantka miała problem z niewysłanym mailem.
blacklabpictures pisze:Dziwi mnie to że w ogóle wysłała tam wiadomość skoro jak mówisz moją stronę ciężko znaleźć w ogóle.
blacklabpictures pisze: 99% ludzi używa do takich rzeczy opcji PM na forum.
gamedev pisze:@Emi, dziwnie zabrzmiało z tym bronieniem. Miałem na myśli, że w tej "wojnie emailowej przez stronę internetową" nie staję po żadnej ze stronTzn. staję - po stronie zdrowego rozsądku. Dlatego tak samo wierzę, że ty wysłałaś maila, jak i temu, że @blacklabpictures sprawdził i go tam nie było - ot jak to mówią, złośliwość rzeczy martwych
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 20 gości