Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 12 gru 2012 13:58

oby te 70 £ ze raz tak płacili to nie myśl ze u polakow wiecej dostaniesz.licz na 60£ na lewo u mariana.W tym nic nie pomogę może inni ? Widać ze potrzebujesz tej pracy.Tylko wiesz jak jest ktoś musi zobaczyć co umiesz obiecuje podwyzki i potem mówi co innego , zycie.

telkin
Gastarbeiter

Postautor: telkin » 12 gru 2012 16:27

Daro..tak..potrzebuję pracy..ale żeby maniek zobaczył co umiesz to musi dać dać ci dać szansę...a w budowlance 7 dyszek to nie jest kwota rzucająca na kolana..zresztą..i tak już raczej nie widzę wiekszych szans na powazniejszy odzew tutaj...4 osoby napisały posty za co dziękuję..a reszta czyta i się smieje..kolejny polaczek naiwniaczek.....ale cóż zrobić jak taka prawda....
jeszcze raz życzę czytelnikom wszystkiego dobrego...

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 12 gru 2012 16:47

Nie mysle tak.Też tu samochody na poczatku myłem i sie nie wstydze, zadna praca nie chanbi ..Dobrze płaca irlandczycy kiedyś pracowałem , teraz nie to zdrowie pracuje w hotelu, Czatuj na dam pracę i czekaj od 7 rano na wpisy i dzwoń jako pierwszy.Bo w posredniaku sa prace super tylko CSCS musisz mieć , a nie masz.Do 12£ na godz placa. Z kolega bylem to wiem .Dasz rade trzymaj sie cieplo i spokojnych swiat zyczę.

Wróć do „Praca”