user1728052 pisze:1/ Nie ja tworzyłem ankietę.
2/Jeżeli twierdzisz,że ankiety tworzy i wypełnia się tylko w tych celach o których piszesz to mało wiesz.
3/ Masz kontakt z twórcą ankiety i forum pod nią dyskutuj nikt Ci nie broni.
elek02 pisze:Drogi goraluku, Panie MONDRA rada,
Nie wiem skąd w Tobie tyle niechęci. Naprawdę. Po co utrudniasz komuś? Znajdujesz w tym przyjemność? Jakąś chorą satysfakcję? Teksty w stylu 5-latka typu "sama sobie wypełnij"? No proszę Cię!
Nie ma siły już z Tobą dyskutować. Jesteś typowym przykładem człowieka w stylu "nie znam się, więc się wypowiem". Nie wiem czy wynika to z Twojego niskiego poziomu inteligencji, czy wykształcenia. Bo z pewnością nie masz pojęcia o pisaniu prac dyplomowych i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Dostrzegam też wysoki poziom frustracji życiowej. Widzę po innych tematach, że wyżywasz swoje porażki na forum i nie tylko mnie wkurzasz. Wiesz co? zacznij żyć i zrób coś fajnego ze swoim życiem, zanim będziesz za stary i jeszcze bardziej sfrustrowany. A tak siedzisz tylko przed kompem na tym forum i siejesz ferment. Niepotrzebnie marnujesz swoją energię. Zobacz co się dzieje za oknem, wokół Ciebie! Pojedź sobie na wycieczkę i uspokój się. Anglia to taki piękny kraj!
Także kochany, ja lecę pisać dalej pracę, a ty idź na spacerek. :*
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 14 gości