O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Starababa
Gastarbeiter

No.....zoo domowe/weterynarze i takie tam

Postautor: Starababa » 22 lis 2012 22:22

Caly dzien w rozjazdach ale psica po operacji w domu - w wygolona polowa dupska i noga.. Miala total hip replacement (lewe, prawe bylo robione 5 miesiecy temu).

Psica w klatce przez 6 tygodni bedzie ALE - ma 2 nowe super tylne nogi i po 12 tygodniach (6 w klatce, 6 na smyczy) bedzie jak nowa....

Wiec - zrejcie sie tu dalej o byle co - ja mam dobry humor.

Psice "zreperowal" mi najlepszy ortopeda/neurosurgeon w Uk a nie wiem czy nie na swiecie.

Jak komus potrzebny super weterynarz ortopeda/neurolog to tylko i wylacznie do Fitzpatrick Referrals do szefa pana i wladcy Noela.

Mial serie na BBC, Bionic Vet - wlasnie on mi psice 2 razy operowal...

Uffffffff

I mala sprawa - jak ktos ma tu zwierzaka a nie ma ubezoieczenia (porzadnego a nie gownianego) to....masakra.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 22 lis 2012 22:53

Obrazek

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 22 lis 2012 22:59

Obrazek

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 23:10

za te zwierzaczki Cię cenię , super jesfeś w tym temacie.Miałaś cieżki dzień, rozweselę Cię .Lubi pan psy? kurde kocham panie, panie za psa oddam życie, panie wszystko oddam, no dobrze a koty pan też kocha? panie kota zabiłbym jak psa. Tak ludzie kochają zwierzaki, horror życzę spokojnej nocy.

Wróć do „Hyde Park”