O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 11:55

Czyli porzucając konwekcjonalne leczenie skorzystałas z magii bo moja z raka piersi zone wyleczył szpital, drugi kaszpirowski nam tu sie pojawił, wiara leczy bardziej niż te magiczne rączki.

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 11:58

Aina zaczeła , co mamy się leczyć tylko bioenergioterapią to bzdura, prosze po imieniu dodatek do właściwego leczenia tylko!!!!

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 22 lis 2012 12:09

ale co to ma wspolnego z szukaniem znajomych? Co Cie w ogole obchodzi w co ona wierzy a w co nie?

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 12:36

Pisze wyrażnie i dobitnie kogo, sugeruje raczej , chce poznać a ezortyka do dział rozwoju duchowego , szamanizm i różne takie ziołolecznictwo, to co to jest? nie magia?po części królewno

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 13:26

:D do NO TO CO-dziekuje Ci za wsparcie na tym forum,slusznie podkreslilas ,ze nie wazne w co kto wierzy i kim jest wazne ,ze szukam kolezanki do pogadania i mile spedzania czasu czy to jest dla mnie zabronione? daro43-czy uwazasz mnie za przegrana osobe?kazdy ma prawo byc kim chce a ja nie robie w zyciu czegos co mogloby zaszkodzic drugiej osobie,a ezoteryka podkreslam jeszcze raz jest szrokim pojeciem i w zasadzie ty wybierasz czy chcesz byc w jasnej czy ciemnej sferze swego zycia,skad w tobie tyle nietolerancji?wyplywa to z twojej polskiej mentalnosci,bo wlasciwie kim ty jestes aby mnie osadzac?nawet mnie nie znasz a ty?spojrz na siebie jak bardzo chcesz mnie upodlic w swoich wypowiedziach na moj temat.UCZ SIE TOLERANCJI CHLOPTASIU- nie osadzaj i nie krytykuj bo ty sam zostaniesz nieslusznie osadzony.Mimo wszystko zycze ci DARO43 wiecej tolerancji i pokory.wszystkiego dobrego daro.
do NO TO CO milo mi,ze wsrod tylu hipokrytow na tymze forum znalazlam bratnia dusze i normalna osobe.DZIEKI,ZE JESTES. :lol:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 22 lis 2012 13:30

:lol:

bratnia dusza.... coz, swoj na swojego zawsze trafi :D

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 13:38

:wink: AINA 24
POZDRAWIAM CIE BARDZO SERDECZNIE-NA SERIO ZAZDROSZCZE ROZNORODNYCH ZNAJOMYCH.JESTES PRAWDZIWA SZCZESCIARA,MOZE I MNIE KOPNIE TAKOWE SZCZESCIE? CHOCIAZ NA CUDA NIE LICZE JUZ PRZYZWYCZAJAM SIE DO MOJEJ WIELOLETNIEJ SAMOTNOSCI A TO CHYBA NIEZBYT DOBRZE ROKUJE...HA HA HA
TRZYMAJ KCIUKI.

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 13:54

dzieki że nastepna osoba zajmuje sie szamaństwem widziałem corka jak to się kończy , chciałbym być chłoptasiem :lol: i dzieki za reklamę Twojej osoby tylko tu nie ten dział, bo sama chcesz pomagać ludziom za darmo?za tarota też sie kasę bierze i ci bioenergoterapełci też nieżle żyją z tego więc dziewczyną możesz tymi tekstami imponować kilka miłych słów i potencjalny klient będzie wiem jak to działa.

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 14:07

JA NIE MAM ZAMIARU ZARABIAC NA REIKI-A POZA TYM NIE JESTEM TU PO TO BY SIE REKLAMOWAC.REIKI TO JEST TYLKO DLA MNIE I MOJEJ RODZINY EWENTUALNIE INNYCH W POTRZEBIE.JA NIE MAM ZADNEGO GABINETU I NIE ZAMIERZAM -A SZAMANIZM JEST MI ZUPELNIE OBCY I TAK JUZ PISALAM NA TEN TEMAT A TY SWOJE DARO 43-WIDZE ZE LUBISZ PROWOKOWAC LUDZI.O CO TOBIE CHODZI CZLOWIEKU???
JA SOBIE ZYJE W ZACISZU SWEGO DOMU I SZUKAM KUMPELI TO WSZYSTKO-NIE ROZUMIEM DLACZEGO JEDNO MA WYKLUCZYC DRUGIE???
JA Z KARTAMI NIE MAM NIC WSPOLNEGO ANI Z SZAMANIZMEM WIEC ILE RAZY MAM SIE USPRAWIEDLIWIAC? NIE INTERESUJE MNIE TEN TEMAT A TYM BARDZIEJ BRANIE PIENIEDZY-NAWET NIE MAM KWALIFIKACJI A ZRESZTA MYSL SOBIE CO CHCESZ WIDZE ZE ZADNE ARGUMENTY DO TWOJEJ LEPETYNKI NIE WCHODZA A SZKODA-BO NIESLUSZNIE OSKARZASZ MNIE O RZECZY KTORYCH NIE MA.CZLOWIEKU JA TKWIE SOBIE CICHUTKO EGZYSTUJE W DOMKU I CIESZE SIE ZE MAM DANY KOLEJNY DZIEN Z ZYCIA-ZE MOGE PRZEBYWAC RAZEM Z MEZEM I SYNEM A KART CZY INNE RZECZY NAWET MI TO DO GLOWY NIGDY NIE PRZYSZLO.MYSLE ZE POTRZEBUJESZ JAKIEGOS DOBREGO PSYCHOANALITYKA BO NIE UMIESZ INTERPRETOWAC RZECZYWISTYCH TEKSTOW I PRZYZNAM CI JEDNO-MASZ CZLOWIEKU WYPBRAZNIE-EJJJJ BUJNA W DODATKU.

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 14:13

Odsyłam do działu ogłoszenia( towarzyskie) co tu mieszasz? Szybko się unosisz i chcesz ludzi uzdrawiać zajmuj się czym chcesz , brak wyrażny cierpliwości :cry: ps.ciekawe jakie zdanie mają Twoi dawni znajomi o Tobie?nie odpisuj bessens.

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 22 lis 2012 14:21

co tu mieszasz?

DARO TO TY TU MIESZASZ!!!!!

Ona tylko uprzejmie napisala, ze szuka znajmowych i napisala czym sie interesuje. W koncu to temat pt "szukam przyjaciolki".

Szybko się unosisz i chcesz ludzi uzdrawiać

To Ty sie zbulwersowales egzorcyzmami, o ktore to Ty wymysliles i wymyslasz niestworzone historie.

To Ty daro juz nie odpisuj bo to dopiero jest nie tylko bezsens ale i wstyd.

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 14:23

JESTES DARO OKROPNA OSOBA-A ZNAJOMI TERAZ WLAZA MI W DUPE BYM TYLKO ICH TUTAJ SCIAGNELA DO PRACY I BY MIELI PUNKT ZACZEPIENIA WIEC JAK WIDZISZ PODLIZYWAC SIE UMIEJA ZRESZTA JA DO NICH ZALU NIE MAM O TO ZE PRZERAZILI SIE LYSEJ CHOREJ UMIERAJACEJ OSOBY.NIE ROZUMIEM DLACZEGO MNIE TAK NIE CIERPISZ?TY JESTES KOLESIEM BEZ SENSU I TYLE W TEMACIE - KTO CHCE LUDZI UZDRAWIAC??? NA SILE NIE MOZNA-HA HA HA TEPAKU.TAKICH SMIECI JAK TY JUZ DAWNO TRZEBA BYLO PODDAC OBROBCE UTYLIZACYJNEJ.MAM WRAZENIE ZE MOHEROWY BERET Z CIEBIE WYLAZL.

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 14:32

:o do NO TO CO
DZIEKUJE CI ZE WSTAWILAS SIE W MOJEJ SPRAWIE JAK WIDZISZ DARO43 UWIELBIA PRZEKRECAC SPRAWY ZLE INTERPRETUJAC TEKST I LUBI OCZERNIAC NIEWINNE OSOBY POSADZAJAC O RZECZY KTORE NIE MAJA MIEJSCA .WYLAZI Z NIEGO CZY NIEJ-BURACTWO,ZASCIANEK I POSPOLSTWO.ZAL MI TEGO DARO43.WLASCIWIE TO JUZ DLA DARO43 NIE WIDZE RATUNKU-JEDYNIE ELEKTROWSTRZASY POMOGLY BY OCUCIC SIE NIECO Z TEGO WYIMAGINOWANEGO TOKU MYSLENIA.
DARO43 NAPADA NA MNIE NIEWINNA OSOBE SUGERUJE ZE ZNA SIE NA TYM CZY OWYM A TU NIESTETY MYLI SIE CO DO MNIE.
WSTYD I HANBA.W TEN SPOSOB DARO PODBUDOWUJE SWOJE EGO.KAZDY CHWYT DOZWOLONY A JA Z TEGO MIEJSCA POZDRAWIAM NORMALNE I NTELIGENTNE OSOBY NA TYM FORUM.JESTEM Z WAMI MOI DRODZY.DARO 43 JESTES PO PROSTU ODPADKIEM DO UTYLIZACJI.
DO NO TO CO-WSPANIALA Z CIEBIE OSOBA-DZIEKI ZE JESTES.

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 14:39

niech ubliża nie działa to na mnie tylko Ty przestań cytatować bo już raz nacytatowałaś jak papuga i co się chwalisz tym rakiem , nie czytasz co pisszę żona też miała chemioterapię operacje i rekonstrukcje piersi potem radioterapia, teraz farmakologia i nie leczyła duszy tylko faktyczny fizyczny stan, i nie mów ze jesteście wyleczone a Ty przez inne praktyki, bo do 5 lat jest możliwość nawrotu, moja zona ma świadomość tego Ty nie , wierzysz w rzeczy paranormalne.To ze Tobie się udało to się ciesz ,tylko nie namawiaj do takich praktych innych CZASEM PLEASE :cry:

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 22 lis 2012 14:49

Daro, ja rozumiem ze z Twoja zona duzo przeszliscie, ale to nie powod, zeby o tym wspominac w KAZDYM, kompletnie z rakiem niezwiazanym watku.

Robisz swoim jazgotem z tego forum jeden wielki smietnik.

Maya, nie dziekuj mi bo mi glupio. Odezwalam sie tylko dlatego, ze jest mi zwyczajnie wstyd za daro.

Wróć do „Hyde Park”