Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 21 lis 2012 12:15

nie biez tego osobiscie ale mnie czyjekolwiek odczucia na moj temat lataja jak kilo kitu na agrafce

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 12:36

Wiem Baba , nic do Ciebie nie mam , ale widzę że umiesz przypiepszyć komuś z działa, wielkiego kalibru.

goraluk
Rezydent

Re: odp

Postautor: goraluk » 21 lis 2012 12:41

daro43 pisze:tak jak Ty psa koty i lokatorke nikt ich nie tyka , rzeczywiście masz poczucie humoru, a ja z Ciebie się naśmiewam? cytuje głupio Twoje wypowiedzi? nie , to po co aż tak rozstsząsasz kto co napisał, przecież zajady to żart był i koniec. A Ty wiercisz w dupie temat, podoba Ci się przekamarzanie z kimś? bierzesz przykład z jakiejś blondi? Moze Cię rajcuje podpuszczanie jedną osobę na drugą ,a ja na początku myślałem że jesteś bardziej poważną osobą, doświadczoną , czym dłużej tu jestem to mam inne odczucia.

Stara i się jej nudzi, nie wie co z sobą począć, ma koty i psa, lokatorkę i jeszcze głupoty wypisuje na forum w stylu: "ziew", "idę na fajkę"... jak by miała 13 lat:))) to efekt przekwitania raczej, dodaj do tego rozgoryczenie, mieszka w councilowskim flacie na wschodnim Londynie, po 20 latach jedynie to ma.... Stara się na siebie zwrócić uwagę jaka to nie by błyskotliwa, znudzona, rozeznana i rozumna jest... To typowy przypadek, można o tym poczytać:) Dlatego ja ją po prostu zacząłem ignorować. Blondynek i NoToCo to siurki które coś zobaczyły i już myślą, że są najmądrzejsze w Londynie i w ogóle. A jedyne co potrafią to wyszukać temat w google i nawet go nie czytają, a jeśli już to nie rozumieją co czytają. Dlatego najlepiej ich olać i nie odpisywać na ich durne mundrości.
Ja tak robiłem i się uspokoiło, ostatnio jedynie mało nie spadłem ze stołka jak przeczytałem, że leaseholder to osoba wynajmująca mieszkania:)))

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 12:53

To tak coś jak z Króla Lwa, wredny lew wujo i dookoła te zapyziałe hieny? Co mnie obchodzi gdzie Baba mieszka, czy ma kwiatki w głowie czy na kapciach, czy jara czy ćpa, jak to robi za swoje pieniądze, tak daleko nie wnikam.

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 13:34

Dla mnie nie jesteś hieną jesteś padalcem judaszem z kobiecą gębą ,prowodyrką i kłamcą zwykłą przemondrzałą babą Visitor haha

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 13:53

Przepraszam padalca on nie kąsa, żmija lepiej pasi, kąsasz wszystkich kto stanie Ci na drodze, kto ma odmienne zdanie ja tej wojny nie zaczołem, chcesz pokazać kto tu rządzi Ty tylko Ty ? masz wielkie mniemanie o sobie jak i o wiedzy, taka co lizneła dobrobytu a zapomniała o bidzie ?i nie umie sie przyznać do błedu, już Ci Goraluk wydedukował dość dobitnie, tyran jesteś przywódcca, więcej takich ludzi jak Ty to drugi holokaust powstanie tym razem dla polaków, nie tykaj mnie ja nie będę Ciebie.

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 21 lis 2012 14:33

Weź proszę daro pod uwagę to, że goral nigdy nie udowodnil blondynkowi błędu, a ona goralowi wielokrotnie.

Goral zawsze podważa wszystkie argumenty i autorytety, a przy tym (oprócz wypisywania bzdur) obraża, wygania do garów i sam gubi się we własnych teoriach. Kompletnie nie potrafi niczym poprzeć swoich twierdzeń i pieni się kiedy po raz kolejny wychodzi na ...

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 14:58

Bynajmniej ja tak nie wypisuje to raz, pewna pani używa mojego nicu bardzo często daro taki daro sraki , wszędzie daro i goraluk jej wolno? i jeszcze udaje poszkodowaną, czyjeś błędy widzi , swoich nie, no ja przecież napisałem żle Visitor i co? schowała głowę w piasek a tak mi nawrzucała komplementów różnych, i nie miała śmiałości napisać tak visitor też gość, co świadczy bezsprzecznie że to człowiek zimny i wyrachowany

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 21 lis 2012 15:28

Ja też jestem przeciwna wyzywaniu się na forum.

Nie chcę jej usprawiedliwiać, ale blondynek trochę już tu siedzi i ja np. wiem, że ona zawsze wali prosto z mostu i nie owija w bawełnę.

Może ją trochę poniosło, a może jako jedyna miała odwagę powiedzieć to co myślą inni...

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 16:06

To że siedzi nie oznacza że rządzi, to chyba dwie różne sprawy? Piszesz tak jakby punkt widzenia zależał od punktu siedzenia, też będę bezkompromisowy.

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 21 lis 2012 16:27

a kto powiedział, że rządzi?

Ostatnio to na londynku rządzi tylko chamstwo, brak kultury i dezinformacja wynikające z czyichś kompleksów.

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 21 lis 2012 16:31

No jak komuś w życiu codziennym nie wychodzi to tu się wyżywa na innych, a w domu siedzi pod miotłą cichutko masz racje kompleksy

Wróć do „Sprawy codzienne”