anetaipiotrek pisze:Witam! Mam prośbę ! Szukam pracy jako pomocnik budowlany! Potrafię plastrowac malować ! Moze ma ktoś namiary na jakąś firmę rzetelna budowlana (wykończeniówka) ! Z góry dziękuje.
goraluk pisze:anetaipiotrek pisze:Witam! Mam prośbę ! Szukam pracy jako pomocnik budowlany! Potrafię plastrowac malować ! Moze ma ktoś namiary na jakąś firmę rzetelna budowlana (wykończeniówka) ! Z góry dziękuje.
Musisz mieć CSCS card by pracować na budowie. To po Polsku BHP.
Na necie znajdziesz sporo miejsc gdzie można zrobić CSCS włącznie z tym, że teraz i online robią. Koszt ok. 30-40 funtów, nie pamiętam dokładnie.
Bez CSCS nie zostaniesz nawet na budowę wpuszczony. Owszem w firmach typu Maryjan i krzaki to nie będą pytać. Ale to raczej nie rzetelne firmy:)
Pomocnik może dostać do 7 na godzinę, rzadko więcej ale nie niemożliwe.
daro43 pisze:Czyli z tego co piszesz desperacko szukasz pracy, nie pisz tak ze jestes fachowcem maluje plastruje, ( krawaty wiaze i usuwam ciąze) po pierwsze jak umiesz plastrowac to zarobisz o wiele więcej niż pomocnik, pomocnik ma nie wiecej niż 60£ dniówką, plastrarz do 100£ niektorzy pracują za metr plastra jak sa dobrzy, jesli bedziesz jako pomocnik i jeszcze pokaz szefowi ze plastrujesz czy malujesz to Cie wykorzystają za psie pieniadze odwalisz im kawał roboty , zdecyduj sie kim chcesz byc bo na razie odnosze wrazenie ze jestes taki Adam Słodowy i zaden szef nie potraktuje Ciebie powaznie mowiac ja wszystko umię , nie wiem z jakiej budowy goraluka wywalili bo Cie straszy bhp , na budowie masz wewnetrzne szkolenie i nie jest Ci potrzebna karta od razu,,,,pisze o legalnej budowie tez pracowałem i takie szkolenie przechodzilem goraluk nie pisz prosze bzdur musisz itd. nic nie musi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 55 gości