Karlson44 pisze:Witam.
Sprawa wyglada tak,, teraz aktualnie pisze z Polski, ale chcialbym pracowac w UK, a nie w Polsce. Tylko nie chce jechac w ciemno, w Londynie mieszka moja siostra juz kilka lat, wiec kwestia poczatkowego zakwaterowania jest juz w miare ogarnieta. Tylko wyjezdzajac chcialbym juz wczesniej zalatwic wstepnie jakas prace albo chociaz chcialbym wiedziec gdzie sie kierowac lub przez ktora z agencji warto probowac cokolwiek zdzialac. Wiadomo - internet jest pelen ludzi , ktorzy probuja sobie dorobic na naiwnych ludziach, przez co wielu ucierpialo.
Jest jakas opcja na znalezenie chociazby poczatkowej tymczasowej pracy w Londynie bedac tu w Polsce? Cos w stylu agencji pracy, ktora jest rzeczywiscie zaufana chociaz troche? Po prostu nie chce zeby wyszlo tak, ze wyjade juz , zamieszkam u siostry i bede siedzial na dupie calymi dniami i nic nie robil. Z reszta ona sama pracuje na pol etatu + do tego studia, nie moge jej zbytnio obciazac swoja osoba i liczyc na niewiadomo jaka pomoc.
Praca ktora mnie interesuje to budowlanka/produkcja i tym podobne prace nie wymagajace wiekszych kwalifikacji.
Jesli nie uda sie tak jak planuje no to trzeba bedzie dzialac bardziej spontaniczne, pojechac i kombinowac
Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na odpowiedz bardziej doswiadczonych osob
Karlson44 pisze:Witam.
Praca ktora mnie interesuje to nie wymagajace wiekszych kwalifikacji.
Jesli nie uda sie tak jak planuje no to trzeba bedzie .... kombinowac![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 27 gości