goraluk pisze:Zrobiło się koło gospodyń wiejskich, jakieś trzy osoby które na wzajem się wspierają.
Ja zamiast się obrażać po prostu je ignoruję i aż mam ubaw po pachy jak je to wnerwia:)
Co też ci polecam.
Też dokładnie wiem co lokatorka z wanną miała na myśli, zwłaszcza, że tam koty są w domu i na dodatek pali... Cóż. Jak napisałem, lepiej samemu szukać czegoś z HB. Nawet jeśli ma być tylko pokój w dzielonym mieszkaniu, zawsze lepiej iść do anglików. Polak czy gorzej Polka, będzie chciała kasy i żeby jeszcze jej sprzątać, siedzieć cicho i najlepiej to nie oddychać bo przeszkadza i brudzi. Ale kasę chętnie weźmie. To już jej nie śmierdzi.
Dlatego mówię, lepiej ignorować, niech ciotki z kółka gospodyń się wspomagają linkami i pochwałami:))
StaraBaba pisze:goraluk pisze:Zrobiło się koło gospodyń wiejskich, jakieś trzy osoby które na wzajem się wspierają.
Ja zamiast się obrażać po prostu je ignoruję i aż mam ubaw po pachy jak je to wnerwia:)
Co też ci polecam.
Też dokładnie wiem co lokatorka z wanną miała na myśli, zwłaszcza, że tam koty są w domu i na dodatek pali... Cóż. Jak napisałem, lepiej samemu szukać czegoś z HB. Nawet jeśli ma być tylko pokój w dzielonym mieszkaniu, zawsze lepiej iść do anglików. Polak czy gorzej Polka, będzie chciała kasy i żeby jeszcze jej sprzątać, siedzieć cicho i najlepiej to nie oddychać bo przeszkadza i brudzi. Ale kasę chętnie weźmie. To już jej nie śmierdzi.
Dlatego mówię, lepiej ignorować, niech ciotki z kółka gospodyń się wspomagają linkami i pochwałami:))
ha ha ha - umyc wanne po SOBIE to jest jakis problem? wspolczuje tym ktorzy kiedykolwiek z toba mieszkali/beda mieszkac, nie wazne czy rodzina czy obcy.. ja flejtuchow omijam szerokim lukiem
u mnie jest czysciutko, nie ma grzyba, myszy, karaluchow, wilgoci i ladnie pachnie...
chcialbys mieszkac tak jak ja mieszkam..
no, teraz idz poczytac ta swoja darmowa gazete...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 24 gości