Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
carrie89
Gastarbeiter

szukam pracy, proszę o pomoc, mogę rozpocząć pracę od zaraz

Postautor: carrie89 » 03 sie 2012 22:07

Witam, mam na imię Karolina, skończyłam studia pedagogiczne oraz kosmetologię w Polsce.

Jestem w Londynie od miesiąca i mieszkam w okolicy Wembley. Mój angielski jest w porządku - potrafię się porozumieć. W Polsce przez okres studiów udzialałam dzieciom korepetycji z j.ang.

Proszę o pomoc w znalezieniu pracy lub polecenie mnie. Mam dobry kontakt z dziećmi, potrafię się zająć dzieckiem w każdym wieku - w Polsce opiekowałam się także dzieckiem 2-letnim. Jeżeli ktoś zna kogoś, kto potrzebuje niani - proszę dać znać. Język angielski nie stanowiłby problemu.

Najlepiej czuję się w roli opiekunki do dziecka, jednak jeśli ma ktoś namiary na jakąkolwiek inną pracę, proszę także dać znać. Mogę pracować w sklepie, w fabryce, mogę sprzątać (mam doświadczenie), w restauracji.
Szukam pracy (uczciwej) najlepiej na full-time.

Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczna.

Oto mój nr tel: 07580933092

Dziękuję

konrad202
Gastarbeiter

Postautor: konrad202 » 05 sie 2012 13:18

Szkoda, że szukasz pracy dopiero po przyjeździe, a nie wcześniej... uważaj jednak, żeby nie trafić na oszustów. najlepiej szukaj pracy z umową: nawet jak Ci się ptrzytrafi wypadek w Anglii to będziesz miała wszystko na piśmie. powodzenia ;)

carrie89
Gastarbeiter

Postautor: carrie89 » 06 sie 2012 14:59

Nom niestety wcześniej nie miałam czasu, miałam sesje, wiele rzeczy na głowie w Pl..
I niestety nie mam takich kontaktów, dzięki którym od razu przyjechałabym na gotowe :/ A tego możnabyłoby pozazdrościć.

alapluska
Gastarbeiter

Postautor: alapluska » 07 sie 2012 12:53

Nie trzeba mieć od razu kontaktów, wystarczy poszukać w internecie. wtedy nawet możesz stawiać warunki i szukać, czy z takiej pracy dostaniesz chociaż zwrot podatku z anglii, czy jest legalna, jakie warunki, czy masz ubezpieczenie zdrowotne. wiele firm szuka własnie przez internet. zresztą Ty sama teraz to robisz ;)

Wróć do „Praca”