[quote=\\"nielus\\"]pytanie do osob ktore wykonywaly w Londynie makijaz permanentny- czy macie jakies godne polecenia lingeristki wykonujace tego typu makijaz, a moze ktoras z was korzystala z uslug p.Doroty Bylicy???? Ktos polecil mi ta osobe ale wole skonsultowac z wieksza grupa kobiet ktore korzystaly z jej uslug!
[/quote]
Bylam 4 miesiace temu w gabinecie \\"Panther Eyes\\" w Londynie. Makijaz permanentny jak marzenie, praaawie nie bolalo a pigment i sprzet najwyzszej jakosci.
Bardzo mila i profesjonalna lingeristka z bardzo wysokimi kwalifikacjami od wizazu po makijaz permanentny (Pani Ania Konewka) dobrala mi kolorystyke i zarys idealnie az sama bylam mile zaskoczona. Nie zdawalam sobie sprawy, ze tak bardzo in plus moze odmienic nie tylko elegancki makijaz permanentny ale co najwazniejsze dobrze dobrany i wystylizowany.
Jedyny minus to terminy - jest niezla kolejka...ale dobre ceny, perfekcjonizm, sterylny i elegancki gabinet w Londynie (nie wspomne o pysznej kawce

) oraz zadnych problemow z korektami! Kolezanka gdzies sie naciela i poprawiala 6 razy! ...
Jestem zapisana juz na usta i dostalam rabacik bo dwie znajome pofrunely z polecenia do tego samego gabinetu w Londynie.
Goraco polecam nie tylko gabinet ale tez sam makijaz permanentny - efekt swietny i codziennie spie 30min dluzej
Tutaj sa ceny, namiary, foty zaraz po zabiegach i opisy makijazu permanentnego:
www.panthereyes.co.uk