Postautor: BBX » 25 lip 2012 16:43
=1=
@maya
\"Wymagana rejestracja. Dziękuję ale nie skorzystam. Po drugie to wiadomo co będzie.\"
Można wiedzieć czym grozi rejestracja na KOLEJNYM forum z wykorzystaniem NOWEGO adresu email na bezpiecznym serwisie (np. safe-mail.net, hushmail.com)?
\"Po drugie to wiadomo co będzie.\" - podziel się swoją wiedzą z innymi.
Dla pozostałych forumowiczów nie mających ochoty na rejestrację - kopia artykułu pt. \"Olimpiada 2012: Biblia vs fakty. Zbiegi okoliczności i ciekawostki towarzyszące imprezie.\"
Witajcie.
Olimpiada tuż.
Na przestrzeni kilku ostatnich lat natknąłem się na osobliwe ciekawostki z nią związane; zebrałem je i niniejszym prezentuję. “Ciekawostki” napisałem, więc przede wszystkim jako ciekawostki potraktujcie moją pisaninę, a swoimi opiniami podzielcie się poniżej.
Mimo, że nie należę do ludzi, którzy pod każdym głazem, czy za każdym znakiem drogowym poszukują niemieckiego Żydo-masona z rosyjskim paszportem, to informacje, które przekażę powodują delikatne jeżenie się moich ostatnich włosów, choć ostatecznie wszystko, o czym napiszę może być dziełem przypadku.
Nie będzie tutaj mowy o teoriach spiskowych: to, o czym opowiadam ma oparcie w faktach, a linki do wiarygodnych stron potwierdzających wszystko, znajdziecie w tekście.
cdn.