Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
luki456
Gastarbeiter

euroPARCELplus

Postautor: luki456 » 16 cze 2010 09:56

Witam.
Czy ktokolwiek korzystał z ich usług??? Jakieś opinie?

Britport
Gastarbeiter

Postautor: Britport » 18 cze 2010 21:08

luki nie korzystalem ale mozesz sprawdzic nas www.britport.net
sprawdz dlaczego £23 to mniej niz 19.95 :)

kkkamilw
Gastarbeiter

Postautor: kkkamilw » 01 cze 2012 21:43

Niestety skorzystałem z oferty firmy paczka za 20.99f i muszę powiedzieć że jestem

euroPARCELplus

BARDZO NIEZADOWOLONY.

Na początku cena 20.99 zmienia się w 24.99 ponieważ promocja dotyczy więcej niż 1 paczki.

Wpłaciłem pieniądze na konto nie dostałem żadnego potwierdzenia ani informacji zwrotnej przez TYDZIEŃ !! . Nikt nie odbierał telefonu pisałem maila smsa dzwoniłem NIC !!! po ponad tygodniu dostałem maila że paczka nie była przygotowana i muszę zapłacić dodatkowe 10f czy 15f za nie przygotowanie paczki. Paczka byłą przygotowana nikt jej nie odebrał nie dostałem żadnej wiadomości ani telefonu. Musiałem zadzwonić do Polski 10 minutowa rozmowa z DHL firmą pośredniczącą w przekazie paczki . Firma nie miała żadnej informacji o odbiorze paczki.

W końcu paczka dotarła ale dostawa przesunęła się prawie o 10 dni dodatkowe koszty dzwonienia do polski.

Nie dostałem przeprosin, wytłumaczenia NIC

Po jakimś czasie kiedy już paczka i wszystko było u mnie dostałem kolejny telefon !! byłą to odpowiedź na smsa wysłanego 3 tygodnie wcześniej. Ktoś w końcu raczył go odczytać.

Kompletny bałagan

mich22
Gastarbeiter

a ja korzystam z europarcelplus

Postautor: mich22 » 19 lip 2012 23:01

od 2 lat conajmniej, zawsze po wyslaniu zgloszenia dzien przed odbiorem paczki dostaje informacje potwierdzajaca ,cena jest jak na stronie tylko trzeba sie doczytac ,i magicznie sie nie zmienia ,paczka idzie do szczecina 3 dni . tel jest czynny ale nie w bank holiday i nie 24h, z tego co wiem to kurierzy z tej firmy to kurierzy DPD A nie DHL, jak rowniez wiem jako staly klient ze nie mozna w dpd czy innej firmie dowiedziec sie od przesylce nie podajac numerow jakie firma ma po nadaniu , zastanawiam sie wiec jak drogi kolego oceniasz dobra firme skoro nawet nie wiesz z jakich przewoznikow korzysta i piszesz ze dzwonisz do DHL skad masz nr skoro tel w firmie nie dziala .Polecilem firme inny jesli nie bylo mozliwosci odbioru byli o tym informowani a jesl zadalizwrotu pieniedzy tez nie bylo problemu, wiec moj drogi kolego duzo sie nie zgadza w temacie
pozdrawiam
lojalny klient[/b]

Wróć do „Sprawy codzienne”