Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
adamekjestem
Gastarbeiter

fajne polecam jak ktos chce cos zarobic

Postautor: adamekjestem » 08 maja 2012 15:50

pewnie wiele osob z was ma juz tam konto ale malo kto wie, ze przy okazji mozna cos zarobic. Oto jak... ja mialem juz tam konto ale jesli ktos nie ma to tutaj
http://chomikuj.pl/?page=511990

ok, tak wiec zakladasz konto i zagladasz na samym dole w program partnerski. Jest tam dokladnie opisane jak i kiedy zarabiasz, a ze opcji jest duzo wiec nie bede wypisywal tylko sami zajrzyjcie. W kazdym badz razie mi sie to spodobalo i powiem szczerze, ze mozna zarobic. Zalozysz raz konto, posciagasz pare plikow a potem nie musisz prawie nic robic bo samo ci sie zarabia. Na poczatek podajesz tylko swoje dane podstawowe a potem jak widzisz ile zarobiles to podajesz nr konta na ktory realizacja trwa ok tygodnia.. no wlasnie troche dlugo ale najwazniejsze, ze mozna na tym zarobic ;)
tutaj jest strona glowna:

http://chomikuj.pl/?page=511990

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 09 maja 2012 11:29

Niby program partnerski a potem za nielegalne materiały panowie wiedzą dokładnie gdzie pojechać. ;)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 09 maja 2012 14:47

tez mam tam konto i tak wlasnie mi sie raz zdarzylo, ze mialam cala ksiazke jakas tam nowonapisana, ze autor zauwazyl widzocznie bo dostalam maila na tej stronie od wlaciciela tej calej strony, ze autor ksiazki zglosil sie do nich i musieli ja wykasowac z mojego konta, i ze serdecznie za to przepraszaja. Widocznie nawet jak sie ma czyjas ksiazke nielegalnie to nie ja za to odpowiadam. Tak wiec jesli chodzi o mnie to ja mam bardzo duzo ebookow, filmow itd... i gdzies mam czy to nowa czy wolno czy jak... a z tym zarabianiem to tez nie powiem, ze nie bo tez sprobowalam dawno temu i tak potem zapomialam o tym koncie, zagladam po jakims czasie a tam troche kasy sie nazbieralo, wiec nie moge powiedziec, ze nie... tak wiec moze ja sie nie bawilam w to bo busy zycie i tak mam, ale wierze, ze ogolnie jak ktos chce to moze zarobic....

Wróć do „Praca”