Postautor: artur1989 » 28 kwie 2012 20:41
Witam. Tak jak w temacie,mam 1000 f i planuje wyjazd do angli w poszukiwaniu pracy. Mam wyksztalcenie gastronomiczne kucharz,kurs na wozek widlowy,uprawnienia CNC obslugi maszyn,pracowalem w holandii jako pomocnik budowlany znam angielski wiecie w stopniu w ktorym potrafie powiedziec co chce jak i gdzie za ile itp i na odwrot. Mam wlasnie pytanie jak szybko moge znalezc prace gdzie kolwiek np magazynie na wozku albo picker operator cnc itp w stawkach mniej wiecej7,5f plus duzo godzin i czy wogole moglbym taka znalezc zwazywszy na kryzys nie wiem jak jest w anglii,mieszkanie czy trudno jest znalezc jakis single room tylko dla 1osoby do 300f all bill tax itp i gcdzie tak owy pokoj moglbym dostrzec tzn jakis sklep albo no nie wiem prosze o jakies sugestie. Aha planuje wyjechac wgdzies tak 01.05 --15.05,jescze nie wiem gdzie mam szukac pracy w jakich rejonach czy w sout west bristol itp,albo okolice lasu sherwood i robin hooda czy moze kent albo oxford albo sam Dol.Prosze o jak to tylko mozliwe o jakies sensowne odpowiedzi najlepiejmoze wlasnego dsw. Pozdrawiam Artur