Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
user1962712
Gastarbeiter

wrozka paulina

Postautor: user1962712 » 15 maja 2011 21:49

witam,mam pytanie:czy ktos z was korzystal z uslug wrozki pauliny zamieszkalej na hither green,george lane,se 13 6je?jezeli tak to prosze cos na ten temat napisac,pozdrawiam

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 15 maja 2011 23:22

Ja nie korzystalem więc nic nie napiszę ale jak chcesz to mogę ci powróżyć :)

No więc: będzie czas gdy pojedziesz do hither green, nigdy tam nie byłaś ale trafisz. Znasz trochę angielski? Wiem, że znasz. Spotkasz się z wróżką Pauliną. Z wyglądu normalna dziewczyna, co trochę cię zaskoczy. Zauważysz, że ma jednak ciut ciemniejszą karnację aczkolwiek nie uświadomisz sobie (jeszcze) dlaczego tak wygląda. Bedziesz troche zdenerwowana, niepewna ale poddasz sie temu co się tam wydarzy. Dowiesz się wszystkiego co cie spotka, czyli: wpadnie ci extra kasa, spotkasz Jego, uważaj na sąsiadkę z boku... Wszystkiego nie napisze bo to ona ma ci to powiedzieć.
Już po wszystkim, nadal lekko oszołomiona, wrócisz do domu. Z wrażenia, że tak dużo wiedziała o tobie, nie będziesz mogła zasnąć.. jednak po dwóch godzinach odpłyniesz i .. obudzisz się rano bez pięciu dych w kieszeni.

:-)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 15 maja 2011 23:36

... no chyba ze masz 150 w kieszeni to....wybierz sie troche dalej

http://www.miadolan.com/index.php/Perso ... h-Mia.html

user1962712
Gastarbeiter

Postautor: user1962712 » 16 maja 2011 09:38

dzieki za komentarz,fajny tekst,pozdrawiam autora :D

kamakoma
Gastarbeiter

Postautor: kamakoma » 16 maja 2011 16:36

StaraBaba pisze:... no chyba ze masz 150 w kieszeni to....wybierz sie troche dalej

http://www.miadolan.com/index.php/Perso ... h-Mia.html

dobre, naprawdę dobre.... jakość za nierozsądna cenę....

Dana962
Gastarbeiter

Postautor: Dana962 » 27 maja 2011 00:50

Co za bzdury...ktos przyznaje, ze nie skorzystal z uslugi, ale przyznaje sobie prawo miec opinie i to jaka!
Dla tych, ktorzy chca skorzystac - mozecie umowic sie na telefon, mozecie poprosic o dojazd do siebie, jesli chcecie zwrocic koszt podrozy i to na pewno nie bedzie 150 funtow :-)

a swoja droga ja skorzystalam z jej porady - i wiecie co? dziewczyna ma talent i powie wam rzeczy, ktorych sie nie dowiecie z horoskopow! Od was zalezy jak je zinterpretujecie, bo Tarot to sztuka a nie wrozby z fusow...co zrobicie z ich odczytaniem od was zalezy...nie dla nieudacznikow, ktorzy szukaja winy i innych!

Dziekuje Paulina!

banita
Rezydent

Re: wrozka paulina

Postautor: banita » 27 maja 2011 09:06

user1962712 pisze:czy ktos z was korzystal z uslug wrozki pauliny

bla bla bla bla

Dana962 pisze:Co za bzdury (...) a swoja droga ja skorzystalam z jej porady (...) Paulina

:lol: :lol: :wink:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 28 maja 2011 23:00

Dana962 pisze:Co za bzdury...

na pewno nie bedzie 150 funtow :-)

Paulina!

No za bzdury tez bym 150 nie zaplacila.. Paulino z jednym postem

Przewidzialas ze tu o Tobie napisza?

:lol: :lol: :lol:

No, do Mia Dolan to Ci dalekoooooooooooooooooooooooooooooooo, ile liczysz za bzdury? £20?

:lol: :lol: :lol:

aniamakosh
Gastarbeiter

Postautor: aniamakosh » 17 cze 2011 21:28

Dobry wieczór,

owszem korzystałam z usług tej pseudo- wrózi. I najszczerzej jak tylko potrafię ODRADZAM wizytę u niej! To zwykła naciągaczka i ściemniara z powodów takich jak:

- w ogłoszeniu, które umieszcza pisze, że ma 14 lat doświadczenia. Po pierwsze zdziwiłam się mocno kiedy drzwi otworzyła mi jakaś młoda laska, później okazało się, że ona ma lat 26!!!! Myślałam że padne! Skoro twierdzi jak muwi że ma 14 lat doświadczenia to co niby zaczeła jak miała 12?!?!?!!! ŚCIEMA!!!! trik reklamowy i myśli że ktoś się złapie. Pójdziesz raz i nigdy nie wrócisz zapewniam strata czasu

- po drugie to co opowiada w znikomej jakości i ilości pokrywa się z prawdą, śmiać mi się chciało jak patrzyła na mnie swoimi oczami i chciała udawać jakas tajemnicza, nieodgadniona. Ona mi mowila o mojej mamie i problemach, ktore ma i co sie u niej dzieje tylko problem w tym, ze moja mama od 3 lat nie zyje! Jak jej to powiedzialam to sie speszyla i zaczela jąkać tłumaczyć że to może o inna kobietę chodzić. KOMPLETNE BZDURY!

- nawet z tego co mi przepowiedziała to efekt był podobny jak do tego co wogule mówiła czyli nic się nie sprawdziło- powiedziała mi że uda mi się wyjechać w maju, ze napewno wyjade i klapa- wyrzucono mnie z roboty czego ona nawet mi nie powiedziała z tych swoich durnych kart.

Jest daremna, i do dziś mnie szarpie jak pomyśle, ze dałam jej 50 funtow za te brednie!!!

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 25 lip 2011 20:36

Kolumb

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 25 lip 2011 22:00

aniamakosh pisze:- w ogłoszeniu, które umieszcza pisze, że ma 14 lat doświadczenia. Po pierwsze zdziwiłam się mocno kiedy drzwi otworzyła mi jakaś młoda laska, później okazało się, że ona ma lat 26!!!! Myślałam że padne! Skoro twierdzi jak muwi że ma 14 lat doświadczenia to co niby zaczeła jak miała 12?!?!?!!! ŚCIEMA!!!! trik reklamowy i myśli że ktoś się złapie.

W tym przypadku sie nie pomyliła :D

ANNA0808
Gastarbeiter

życie i .....

Postautor: ANNA0808 » 28 lip 2011 09:59

Nie ma się co przejmować datą śmierci, ja tak uważam, a żadna wróżka nie jest w stanie tego przewidzieć http://formlinkus.com/news0042.php

LauraaaB
Gastarbeiter

Postautor: LauraaaB » 18 kwie 2012 20:53

A to ja odświerzę troche temacik. Wydaje, że jak ktoś komuś mówi że umrze to w ogóle sie nie powinien odzywać ;D Wróżka która mówi o śmierci to zła wróżka, i chyba nie do końca dobra osoba? Kurcze psychologiem nie jestem ale to chyba jest logiczne;)
Ale przyznam, że tak zdarzyło mi się pójść do wróżki jakoś na jesieni w zeszłym roku. Poznałam tą kobietę u mnie w pracy, tzn. była moją klientką i tak jakoś zaczęłyśmy sobie luźno gawędzić. Powiedziała czym się zajmuje, że ma na imię Dorota. Pomyślałam- w sumie to Londyn- ludzie reprezentują różne branże:) Na koniec rozmowy zostawiłą mi swoją wizytówkę. Po paru dniach moja koleżanka z pracy powróciła do jej tematu, powiedziała, że chce pójść na wróżbę do tej kobiety. Nie byłam nastawiona optymistycznie do tego pomysłu ale pomyślałam, że jak koleżanka pójdzie tam sama a nóż widelec, jest to oszustka itd.itd. wiadomo o co chodzi...No i zabrałam się razem z nią w roli powiedzmy bodyguarda :D
Ogólnie rzecz biorąc nie widziałam jak wrózka stawia karty mojej znajomej z pracy, po wróżbie widziałam tylko zdziwioną minę koleżanki. No to pomyślałam raz kozie śmierć :D I też do niej usiadłam. Powiedziała to co było jest i będzie. I tak - to co było się zgadzało. To co było w tamtym momencie w sumie też.
Teraz mamy kwiecień, a ja byłam u niej jakoś mniej więcej we wrześniu,
więc z perspektywy czasu widze że rzeczy przepowiedziane na przysłość również się sprawdzają, a w które wcześniej w życiu bym nie uwierzyła.Coś w tym musi kurcze być..

bangala12
Gastarbeiter

Postautor: bangala12 » 13 cze 2012 10:28

bylem kiedys u wrozki ale w Pl,nie znala mnie anie ja jej w zyciu nie widzialem,powiedziala mi ze wyjade za granice,ze bede mial pieniadze i ogolnie wszystko co sie stalo w zyciu,powiedziala ze ktos umrze z bliskeigo otoczenia w tym samym roku i okazalo sie to prawda,nie wiem ale z tych kart wyczytala dokladnie wszystko,chcialbym znow wrocic zeby powrozyla.Ogolnie to ciekawe jak one to robia..

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 13 cze 2012 17:59

I co ci te wróżby dały ?

Wróć do „Sprawy codzienne”