Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
user1085834
Gastarbeiter

Postautor: user1085834 » 22 mar 2012 21:39

Hey kobitki jako mama mieszkam na n22 wood green spotykamy sie z dziewczynami w super kafejce na turnpike lane nnazywa sie Cafeteria na 238 langham road 100 metrow od stacji metra kids meals high chair super atmosfera zapraszam serdecznie jestesmy tam prawie codziennie .bardzo dobra kawa

bella1234a
Gastarbeiter

Re: Mamuśki - Wood Green

Postautor: bella1234a » 24 mar 2012 22:17

tasireczek pisze:czesc dziewczyny!
ja rowniez jestem mama 3-letniej dziewczynki.Rowniez poznalybysmy "towarzyszow" do wspolnych spacerow jak i kawki :) ja mieszkam na walthamstow,ale nie bedzie to zaden problem zeby spotkac sie poza ta dzielnica w weekend :) boska3@wp.pl odzywajcie sie smialo,bedzie mi milo a juz na pewno nie tak nudno i samotnie :) pozdrawiam kasia

Hej ja tez jestem z walthamstow tylko ze moj maly ma dopiero 4 miesiace takze troche chyba slaby kompan dla twojej coreczki ale jak masz ochote to duzo polek z dziecmi w wieku twojej malej przychodzi na playgroupe w srody I piatki w seddon centre od 10-12 albo na Polska playgroup 23.04 o 13 w Newport children centre na Francis Rd

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”