O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
juliaem
Gastarbeiter

dylemat milosny

Postautor: juliaem » 18 lut 2012 20:54

hej

mam problem, jestem juz troche czasu w uk(8 miesiecy) i zauwarzylam ze bardzo podobaja mi sie chindusi a oni tez sie za mna ogladaja, jestem troche niesmiala z natury i tez troche sie boje co moja rodzina na to powie,szczegolnie podoba mi sie taki jeden przychodzi codziennie rano do naszego kofi szopu na sniadanie i zawsze mnie zagaduje a ja go niby unikam ale obawiam sie ze ktoregos dnia nie wytszymam i sie poprostu z nim umowie...czy dobrze zrobie?macie jakies doswiadczenia z chindusami??
prosze o powazne odpowiedzi

Starababa
Gastarbeiter

Re: dylemat milosny

Postautor: Starababa » 18 lut 2012 20:57

juliaem pisze:hej

mam problem, jestem juz troche czasu w uk(8 miesiecy) i zauwarzylam ze bardzo podobaja mi sie chindusi a oni tez sie za mna ogladaja, jestem troche niesmiala z natury i tez troche sie boje co moja rodzina na to powie,szczegolnie podoba mi sie taki jeden przychodzi codziennie rano do naszego kofi szopu na sniadanie i zawsze mnie zagaduje a ja go niby unikam ale obawiam sie ze ktoregos dnia nie wytszymam i sie poprostu z nim umowie...czy dobrze zrobie?macie jakies doswiadczenia z chindusami??
prosze o powazne odpowiedzi

2) nie karmic trola
2) chindus - krzyzowka chinczyka z hindusem
3) napewno wytSZymasz

juliaem
Gastarbeiter

Postautor: juliaem » 18 lut 2012 21:21

prosilam o ZYCZLIWA odpowiedz

Starababa
Gastarbeiter

Re: dylemat milosny

Postautor: Starababa » 18 lut 2012 22:16

juliaem pisze:prosze o powazne odpowiedzi

O powazna prosilas nie o zyczliwa - dostalas powazna.. tak powazna jak i temat jaki zalozylas...

juliaem
Gastarbeiter

Postautor: juliaem » 18 lut 2012 22:55

to jest hyde park i dla mnie on jest powazny dlaczego mnie od troli wyzywasz?

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 18 lut 2012 23:01

:twisted:

tak, tak ..

PaniDomuLondyn
Emigrant

Postautor: PaniDomuLondyn » 19 lut 2012 20:13

:D
:D
Nie,nie moge nic powaznego.A ile Ty masz lat dziewczynko?
Bo tak mi sie wydaje,ze 18-19?
Ucz sie na bledach.Cale zycie przed Toba :lol:

juliaem
Gastarbeiter

Postautor: juliaem » 19 lut 2012 21:16

czlowiek prosi o prade doswiadczone kobiety i otrzymuje cos takego...ech polacy.. :roll:

gosiaa84
Gastarbeiter

Postautor: gosiaa84 » 20 lut 2012 23:32

Hindus - w zyciu. Nie zawracaj sobie nimi glowy. Mnie oni brzydza, ale kazdy lubi cos innego. Osobiscie w zyciu bym sie nie umowila z takim czlowiekiem, ale znam dziewczyny, ktore sie skusily i dobrze na tym nie wyszly. W sumie to znam dwie i jedna wziela slub w indiach, ona wrocila i meza wiecej nie widziala (a bylo to 4 lata temu). Druga byla zakochana, szczesliwa, nosil ja na rekach, byl z nia w Polsce, uczyl sie polskiego bo jej angielski slabo wchodzil do glowy, wyjechal na wakacje do domu, do indii. Mial wrocic za dwa tygodnie, po 3 mies zadzwonil do niej, ze jest w UK, ale mieszka w innym miescie ze swoja zona, gdyz wlasnie dlatego wyjechal do Indii na wakacje bo matka znalazla mu zone i musial sie ozenic. Nigdy wiecej sie nie odezwal. Inna kultura, inny kolor skory, inna religia, pakowac sie w cos takiego to jak skoczyc w przepasc i nie wiedziec czy sie wyladuje, a jezeli tak to na czym... Ja bym odpuscila i poszukala sobie jakiegos fajnego polskiego faceta, ktory mniej wiecej mysli podobnie.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 21 lut 2012 00:14

Tak, na podsawie 2 (DWOCH) facetow oceniaj cala nacje... hmmmmmm

To ja na podstawie smierdzacych, chlajacych piwo w autobusie, klnacych na caly autobuis 2 Polakow bede ocaniac wszystkich Polakow... hmmmm

gosiaa84
Gastarbeiter

Postautor: gosiaa84 » 21 lut 2012 13:05

Nie oceniam ich, tylko podalam przykłady. Chodzi o to, ze oni sa wychowani w innej religii, innej kulturze i to jest trudne. A po za tym pracowalam z kilkoma hindusami i dalo sie zaobserwowac jak sa wychowani i co jest dla nich najwazniejsze(napewno nie kobiety). Dziewczyna poprosila o rade to wyrazilam swoje zdanie...

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 21 lut 2012 13:54

Równie dobrze możnaby podać przykłady takich małżeństw / par polskich, które się rozpadły przez alkohol, przemoc, zdrady itd. Nie wydaję mi się, żeby narodowość miała tu duże znaczenie.

Jak to mówią, widziały gały co brały - a jeśli polka, której angielski "słabo wchodził do głowy" zdecydowała się na śłub z kimś, kogo tak naprawdę nie była w stanie poznać - sama jest sobie winna. To jest dopiero (jak sama napisałaś) skok w przepaść nie wiedząc czy się wyląduje.

Myśleć podobnie można nie tylko z polakiem.

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 21 lut 2012 20:25

umow sie z nim, idz na kawe, do kina...have fun! Nie musi juz byc twoim mężem, zwlaszcza ze raczej mlodym dziewczeciem jestes :)
Nie oceniaj ludzi ze wzgledu na ich pochodzenie,kolor skory czy religie, duzo sie mozesz od nich nauczyc...
Powodzenia

juliaem
Gastarbeiter

Postautor: juliaem » 21 lut 2012 21:26

mysle ze gosia moze miec racje :cry:

reivax86
Gastarbeiter

hmmm

Postautor: reivax86 » 21 lut 2012 21:42

Powiem tak znam kilku tez powiem szczerze niecignelo mnei w strone hindusow etc ale jak mowilemkeidys na tym forummailem znajome z filipin i korei i japoni jak i kanadyjki i amerykanki i brytyjki mulatki (znjaome nie kochanki dla tych troli :P).powiem tak w mentalnosci kazdej nacji jets cos innego co wtnieslismy z domu i co kreuje nas teraz .Wiem ze nieoczekujesz rady mezczyzny ale jezeli szukasz osoby ktora bedzie twoja polowka bedziesz sie mogla mu zwierzyc zrozumie cie i niezostawi bedziesz go pewna to warto w kazda nacje sie pchac ale i tu jets problem ja patrzac an swoje relacje z znajomymi to powiem ze to jets porblem filipinki bardzo religijne a do tego poweim szczerze troche zaagresywne jak dla mnie do tego za brdzo bossy i nacja ta jest ladna ok wszytko oki ale niema tego czegos jak widze np polke ktora wyglada takjak wyglada (ktos mi powiedzial keidys ze na raz mzona sprubowac ale ja mysle zenieszukalem osoby wteyd na raz tylko na cale zycie i ect zreszta koncow koncem nieche ciagle latac gdzies jak to kolega mowi "za dupami " bo porostu sie jzu niechce ), kandyjki angielki i amerykanki sa wyzwolone powiem szczerze wiekszosc z nich nosi wibrator w torebkach i z tak nigdy nic niweidaomo i jest porblem ze wzgledu na partnerstwo nom bo ja raczej bylem wychowany keidy to mezczyzna ma dwac kobiecie oparcie i to co potrzebuje niezawsze musza to byc pienadze liczy sie zaufanie w dzisiejszych czasach kobiety same pracuja i niekiety to wieciej od mezczyn zarabiaja i ja neima nic do tego chcesz idz pokaz i wolna droga ale tez lubei byc przydatny .U hindusow oni sa bogami niema gadania i tyle zero niewolno patrzec na innego mezczyzne etc zero wolnosci zero , juz neipowiem o muzlomanach jak cie zawiaze w czarna suknie i w upal bedziesz musial posowac z ta husta wiec dlatego jak powiedziala kolezanka wyzej to jets przepasc a byle czym jej niezasypiesz a do tego most drogi bo ni to jezyka niema bo zawsze angielski ubozszy w slowa niz polski to do tego zawsze niporozumienia jezykowe beda .Wiec radze albo dac sobie spokoj albo przygotowac sie do zmudnej pracy w zakopywaniu tego wawazu lub budowaniu mostu lub poprostu poszukac jakiegos porzadnego polkiego chopaka ktory niepije i ma jakos taki wzor ojcowski ktory pozwal mu byc lub w zalozeniu mzoe byc kims wartosciowym pomysl o tym uwaznie jezeli ten topic jest powazny :)

Wróć do „Hyde Park”